Berita

TEROKAI MISTERI MISTIK DAN PARANORMAL DI TV3

Setiap orang mesti dapat mengaitkan pertemuan yang menakutkan atau paranormal yang mereka alami secara peribadi atau yang mereka tahu. TV3 akan menyiarkan dua rancangan baharu yang meneroka peristiwa mistik dan misteri yang berlaku kepada pelbagai orang dalam rubrik genre seram, yang akan membuatkan penonton resah pada waktu malam. Setiap Isnin jam 11 malam, Malam Seram akan menayangkan drama bersiri Remang, dan bermula pada 5 Ogos, setiap Jumaat jam 11 malam, Detik 12 Malam akan membuat kemunculan semula di kaca televisyen.

Sidang media untuk mendedahkan dua program baharu ini diadakan malam ini di Scream Park di Sunway Lagoon Malaysia. Azrel Ismail, Emma Maembong, Chacha Maembong, Aween Ismail, dan Natasha Ellyza antara tetamu yang terkenal.

Pelakon Remang di Scream Park, Sunway Lagoon

Anomali Media Sdn Bhd ialah penerbit drama bersiri 12 episod Remang, yang dicipta oleh Sofia J. Rhyland, Intan Zarina Mohd Yasin, dan Adza Irdawati Adenan dan diarahkan oleh Khairul Rizam. Nikmati koleksi kisah seram yang dilakonkan oleh penghibur terhebat di negara ini, termasuk Syafie Naswip, Azrel Ismail, Emma Maembong, Chacha Maembong, Aween Ismail, Natasha Elyzza, dan ramai lagi. Sebelum membawakan watak mereka di kaca televisyen, pelakon filem ngeri seram terbaru ini juga terpaksa berdepan dengan situasi yang menakutkan.

Remang ialah drama bersiri 12 episod ciptaan Anomali Media Sdn Bhd, terbitan Hariff Ahamat, arahan Khairul Rizam, dan ditulis oleh Sofia J. Rhyland, Intan Zarina Mohd Yasin, dan Adza Irdawati Adenan. Pelakon terbaik negara, termasuk Syafie Naswip, Azrel Ismail, Emma Maembong, Chacha Maembong, Aween Ismail, Natasha Elyzza, dan ramai lagi, akan menghidupkan koleksi cerita seram ini. Sebelum mereka mendapat peluang untuk memaparkan watak mereka di televisyen, para pemain filem ngeri seram terbaru ini juga terpaksa berdepan dengan detik-detik menakutkan dalam kehidupan sebenar.

Remang- Behind The Scene

Rancangan majalah Detik 12 Malam telah menjadi sangat dikaitkan dengan pemburu hantu dan cerita menakutkan. Majalah dokumentari musim ini diarahkan oleh Khirul Fikry Mustafa dan disatukan oleh Mohd Jamira Ramli. Detik 12 Malam telah kembali untuk musim kelima dengan Saiful Azmi Jamsari sebagai hos, dan ia memberi sentuhan baharu kepada penonton. Musim ini, penduduk tempatan, selebriti terkenal dan penyiasat paranormal akan muncul sebagai tetamu mingguan untuk membincangkan pertemuan peribadi mereka dengan kejadian ghaib. John Bear, Solo Ambush, Naufal Dark Tourism, dan studio AY adalah antara tetamu jemputan yang terkenal dalam bidang mistik dan penyelidikan paranormal.

Hos Detik 12 Malam di Scream Park, Sunway Lagoon

Detik 12 Malam akan memaparkan subjek menarik termasuk penjaga tanah perkuburan, galeri seni kuno, dan kisah abadi tentang mistik hutan rekreasi dan banglo penginapan lanjutan. Ujian lapangan untuk paranormal juga akan dijalankan di sana bersama tetamu jemputan. Adakah mereka mempunyai keberanian untuk terlibat dalam aktiviti paranormal tersebut?

Detik 12 Malam- Behind The Scene

Jangan lepaskan koleksi kisah seram dan kisah paranormal menarik yang akan membuatkan anda tertanya-tanya apa yang berlaku dalam drama bersiri Remang pada masa tontonan Malam Seram, setiap Isnin jam 11:00 malam bermula 1 Ogos, dan Detik 12 Malam. musim baharu, setiap Jumaat jam 11:30 malam bermula 5 Ogos, kedua-duanya di TV3 dan disiarkan secara langsung dalam HD di www.tonton.com.my.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button