Berita

Slot Samarinda TV3 Akan Diisi Drama Mantap “Biarkan Ia Pergi” Lakonan Amar Baharin dan Isyariana Ogos Ini

Zaquan mengubah hidup Alisa tanpa boleh ditarik balik hanya kerana dia menyimpan dendam. Bolehkah Zaquan menebus kesalahannya dengan Alisa?

Bermula 11 Ogos, Biarkan Ia Pergi akan disiarkan secara langsung di www.tonton.com.my setiap Isnin hingga Khamis jam 10:00 malam. selepas slot masa Samarinda.

Terbitan SR One Sdn Bhd dan berdasarkan jalan cerita Wan Mahani Wan Hassan dan Liza Nur, drama bersiri 20 episod ini adalah adaptasi daripada novel Biarkan Ia Pergi karya Liza Nur. Amar Baharin, Isyariana, Zaki Azeman, Idzham Ismail, Lia Natalia, Asha Merican, dan ramai lagi bakal memberikan persembahan hebat dalam filem Biarkan Ia Pergi arahan Fairuz Loy.

Ramai wanita berharap mereka dapat hidup seperti Alisa Othman (Isyariana). Alisa sangat menghargai keadaan bertuahnya, termasuk keluarga yang penyayang, teman lelaki yang menyokong dan rakan yang boleh dipercayai. Tetapi selepas bertemu dengan Zaquan Zachary, kehidupan Alisa berubah (Amar Baharin).

Dalam keadaan tidak sedarkan diri, Alisa secara tidak sengaja telah dicederakan oleh Zaquan, yang juga menyebabkan dia menjadi keliru dan kehilangan semua yang dimilikinya. Selepas tragedi itu, Alisa telah menjaga dirinya. Untuk menebus kesilapannya, Zaquan terdesak untuk mencari Alisa dan berikrar untuk memperbaiki keadaan walaupun menghadapi sebarang cabaran.

Behind The Scene Biarkan Ia Pergi

Adakah pertemuan semula mereka akan membawa kepada apa-apa? Adakah usaha Zaquan akan menjadi sia-sia? Bolehkah Zaquan menebus kesilapan yang dia lakukan terhadap Alisa? Mulai 11 Ogos 2022, menerusi slot Samarinda di TV3 setiap Isnin hingga Khamis jam 10:00 malam, dan disiarkan secara langsung di www.tonton.com.my semuanya akan diperjelaskan dalam drama bersiri Biarkan Ia Pergi.

Lawati akaun media sosial rasmi TV3 di Facebook, Twitter, YouTube, dan Instagram (@TV3Malaysia), serta Instagram rasmi Drama Sangat (@dramasangat), untuk mengikuti perkembangan drama kegemaran anda.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button