Berita

Setelah Mencetus Fenomena, Peminat Diraikan Di Majlis Tontonan Episod Kemuncak ‘Dendam Seorang Isteri’ dan Sesi ‘Meet & Greet’

Astro dan pasukan produksi drama “Dendam Seorang Isteri,” yang terus menjadi bualan ramai, telah menganjurkan majlis menonton episod kemuncak drama itu serta “Meet & Greet” bersama peminat untuk mengucapkan terima kasih kepada mereka. sokongan mereka di Teater Asia, Gombak.

Pelakon penghibur utama, termasuk Fasha Sandha, Nad Zainal, Aidit Noh, dan Wan Raja, serta pelakon lain yang turut membintangi drama ini, menyerikan sambutan itu. Persembahan lagu daripada runut bunyi “Dendam Seorang Isteri” antaranya “Kesumat” oleh Rian Shain, “Geming Jiwa” oleh Aufahanie, dan “Getas” oleh Heidi Moru, menambahkan lagi kemeriahan majlis.

Para pelakon Dendam Seorang Isteri

Penonton Malaysia terpesona dengan kisah itu, yang memberi penekanan yang kuat terhadap pemerkasaan wanita serta isu-isu yang tidak dapat diselesaikan, dan mereka menontonnya sepanjang jalan. Kini, “Dendam Seorang Isteri” telah berjaya menarik perhatian dan sokongan mereka bagi mengungguli carta drama saluran Astro Prima bagi tahun 2022. Drama yang membangkitkan isu “pemerkasaan wanita” dalam perbalahan rumah tangga itu menarik lebih 5.5 juta tontonan. keseluruhan, melebihi matlamat.

Selain itu, “Dendam Seorang Isteri” mendapat sambutan positif apabila ia dimasukkan dalam “10 program Teratas” dalam aplikasi Astro GO dan Atas Permintaan selama 4 bulan berturut-turut dari Mac hingga Jun 2022 dengan jumlah gabungan 150 juta minit dan 4.2 juta tontonan di Astro GO dan Atas Permintaan.

Kejayaan berterusan ini menyemarakkan cita-cita Astro untuk mencipta drama tambahan yang berpotensi menjadi tular di kalangan penonton, dalam talian mahupun luar, dan mencetuskan perbincangan menarik di kalangan netizen.

Penonton boleh ditarik masuk dan digalakkan dengan penceritaan yang menarik untuk menonton episod akan datang dan menyokong rancangan itu sebagai peminat setia. Bagi menunjukkan penghargaan mereka kepada peminat setia dan setia yang tidak putus-putus menyokong rancangan itu, Astro ingin mengambil kesempatan ini untuk menggalakkan peminat tegar “Dendam Seorang Isteri” menonton dua episod kemuncak yang akan berakhir minggu ini.

Antara sebab utama penganjuran acara ini, selain menunjukkan penghargaan, adalah keterujaan barisan pelakon drama melihat wajah peminat buat kali kedua selepas berbuka puasa bersama mereka pada Ramadan lalu selain melihat reaksi peminat. bersemuka sambil menonton persembahan mereka.

“Tanpa mereka, tiadalah saya di posisi sekarang. Saya rasa bersyukur kerana lakonan saya masih diterima dengan pujian yang hebat-hebat. Saya berikan yang terbaik dalam drama ini jadi saya harap mereka teruja dengan episod akhirnya”, kata Fasha Sandha yang memegang watak Amira dalam drama ‘Dendam Seorang Isteri’

Kehadiran pelakon wanita popular, Nad Zainal di majlis tersebut turut mendapat sambutan yang sangat meriah daripada peminat dan pihak media. “Watak seperti Kirana lah yang saya dambakan sejak bergelar pelakon. Saya telah memberikan dengan sebaiknya untuk watak ini supaya ia dapat menarik perhatian penonton walaupun berwatakan jahat. Terima kasih semuanya atas sokongan yang diberikan. Tanpa sokongan ini, drama ‘Dendam Seorang Isteri’ tidak mungkin mendapat sambutan yang hangat seperti ini”, tambah Nad Zainal.

Pelakon bergambar bersama peminat Dendam Seorang Isteri

Peminat barisan pelakon “Dendam Seorang Isteri” yang berada di situ turut diberi peluang untuk menyertai sesi “Meet & Greet” bersama pelakon kegemaran mereka untuk mengenali mereka dengan lebih dekat dan mengeratkan lagi hubungan antara pelakon dan peminat.

Episod terakhir “Dendam Seorang Isteri,” yang sarat dengan jalan cerita terpendam dan detik-detik yang bakal mendedahkan konflik antara dua watak utama rancangan itu, Amira dan Kirana bakal bersiaran. Bermula 21 Mac 2022, drama itu akan disiarkan secara eksklusif di saluran Astro Prima (105), Isnin hingga Jumaat jam 6 petang, selama 17 minggu. Ia juga akan tersedia untuk tontonan atas permintaan di Astro Box dan aplikasi Astro GO.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button