Berita

Samsung Malaysia Electronics Bekerjasama dengan Senheng untuk Kedai Pengalaman Premium Pertama di Asia Tenggara

Samsung Malaysia Electronics bersama Senheng hari ini mengumumkan pembukaan Senheng x Samsung Premium Experience Store yang pertama terletak di tengah-tengah Kuala Lumpur di Shoppes di Four Seasons Place.

Pasukan pengurusan kedua-dua Samsung dan Senheng bersama tetamu terhormat hadir pada pelancaran besar kedai yang menjual koleksi peranti mudah alih terbaru Samsung dan peralatan elektronik dan rumah pengguna terkini yang termasuk barisan perdana seperti Galaxy Siri S, siri Galaxy Z, Galaxy Hearables and Wearables, TV Pintar Neo QLED, peralatan BESPOKE dan banyak lagi.

“Kami teruja dengan kerjasama ini dengan Senheng yang melanjutkan perkongsian jangka panjang kami untuk meningkatkan pengalaman pengguna Samsung. Di Samsung, orang ramai berada di tengah-tengah semua yang kami lakukan. Semua yang kami lakukan hari ini sedang direka untuk memperkayakan kehidupan orang ramai. dengan cara yang paling penting dan menyediakan persekitaran yang lebih sihat” kata Edward Han, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Pengerusi Senheng, Encik Lim KH, yang turut hadir pada majlis pelancaran besar itu berkongsi, “Senheng dan Samsung telah terlibat dalam perkongsian strategik yang sangat membuahkan hasil selama bertahun-tahun. Perkongsian kami dengan Samsung membolehkan peluang untuk era baharu ketersambungan dan kerjasama dalam perniagaan. Kami berkongsi komitmen untuk membuka kerjasama dan sentiasa mencari cara baharu untuk menyampaikan pengalaman pengguna yang lebih baik merentas peranti, aplikasi dan perkhidmatan, supaya orang ramai di seluruh Malaysia dapat merasai produk terbaharu Samsung”.

Pelanggan bukan sahaja dapat melihat paparan produk Samsung, tetapi juga akan dapat merasai pengalaman hidup dalam persekitaran kehidupan pintar yang bersambung, berkat saiz lokasi yang besar iaitu 5,399 kaki persegi. Produk terbaharu Samsung, termasuk Galaxy S22 Ultra, BESPOKE AirDresser, Neo QLED 8K TV, The Freestyle dan banyak lagi, ditunjukkan dalam enam zon pengalaman pengalaman Mudah Alih, Paparan Visual dan Perkakas Digital.

Pelanggan akan dapat memanfaatkan promosi hebat dari 17 hingga 21 Jun 2022 di kedai dan pada aplikasi mudah alih Senheng sempena debut besar itu. Daripada diskaun RM1,000 pada Galaxy Z Flip3 5G kepada hadiah percuma bernilai RM2,599 apabila anda membeli TV QLED 4K, ada sesuatu untuk semua orang. Apabila anda membeli peti sejuk BESPOKE, anda boleh mendapat sehingga RM3,699 barangan percuma. Terdapat banyak tawaran yang boleh diperolehi, jadi pastikan anda menonton rancangan langsung harian kami di halaman Facebook rasmi Samsung dan Senheng semasa masa promosi.

Akhir sekali jangan lupa kunjungi Kedai Senheng x Samsung Premium Experience yang terletak di Shoppes di Four Seasons Place, Lot G-01, Tingkat Bawah, Kuala Ampang, 50450 Kuala Lumpur untuk merasai rangkaian produk premium Samsung hari ini!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button