Berita

Rumah Terbuka CMA i Capital Group Sempena Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2022

Khamis lalu, CMA I Capital Group telah menganjurkan rumah terbuka Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2022 di Kelab Golf Seri Selangor, Persiaran Damansara Indah, Tropicana, 47810 Petaling Jaya Selangor.

Rumah terbuka adalah penting untuk sambutan Hari Raya. Rumah terbuka itu bertujuan mengeratkan hubungan kekeluargaan serta perpaduan kaum dan hubungan masyarakat.

Kumpulan CMA I Capital menyambut Hari Raya Aidilfitri 2022 mulai jam 6 petang. hingga 12 malam Majlis dimulakan dengan bacaan doa, diikuti dengan Majlis Perasmian Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri, serta jamuan mesra dan jamuan.

Para tetamu turut dihiburkan dengan persembahan keluarga CMA I Capital Group yang diselang-selikan dengan cabutan bertuah. Pertunjukan bunga api telah diadakan pada pukul 10 malam. untuk menghidupkan rumah terbuka.

Majlis penyampaian hadiah bagi tiga kategori iaitu persembahan terbaik, kostum terbaik dan cabutan bertuah mega tidak ketinggalan.

Selepas majlis penyampaian anugerah, sesi karaoke telah diadakan untuk semua tetamu yang hadir. Majlis berakhir pada pukul 12 malam.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button