Berita

Rangakaian Smart Bio Golden Remedy

Memperkenalkan Smart Bio Golden Remedy (SBGR) yang menjual produk kesihatan halal toyyiban keluaran tempatan untuk semua. SBGR telah bekerjasama dengan Sureco Sure Return (M) Berhad sejak 2021 lagi untuk meluaskan pasaran  produk yang berada di bawah naungan SBGR.

Untuk pengetahuan semua, Golden Remedy atau Rawatan Emas adalah salah satu produk yang dikeluarkan oleh SBGR. Produk ini dihasilkan dengan berasaskan herba tempatan dan luar untuk menjadi penyelesaian pelbagai penyakit yang dapat diubati. Sebagai contoh, Ubat gigi herba yang menjadi penawar masalah gigi dan gusi, kapsul tiga serangkai yang menjadi ubat untuk kecing manis, darah tinggi dan jantung.

SBGR percaya bahawa rawatan holistik setiap penyakit tidak boleh lari daripada pemakanan yang sihat dan bersifat semula jadi. SBGR ingin meyakinkan kepada semua bahawa produk mereka sangat bagus untuk seisi keluarga kerana mereka ada juga mengeluarkan kopi kolagen untuk membersihkan kesihatan dalam, kopi cenkudu, balm cenkudu yang dapat digunakan untuk semua.

Produk Golden Remedy

SBGR juga kini mencari orang luar yang ingin mencari wang lebih untuk menjadi ejen mereka. Hal ini kerana, SBGR yakin peluang perniagaan akan terbuka luas dan dapat memberi manfaat kepada ejen mereka kerana mempunyai insentif bonus yang dapat menambah pendapatan mereka. Produk jualan SBGR merupakan produk halal toyyiban dan lebih penting harga produk yang mampu dimiliki dan berkualiti.

Selain itu, SBGR ingin meningkatkan lagi ekonomi umat Islam di Malaysia melalui kempen BMF agar produk mereka dikenali dan orang ramai tidak was-was akan produk mereka. Sistem rangakain SBGR bukan sahaja mahu melahirkan hartawan malah dermawan, membantu, dan mengajak ejen mereka untuk menikmati kejeyaan di masa kelak.

Untuk sebarang maklumat lanjut boleh layari https://smartbiogr.com atau boleh hubungi di talian 012-6737762.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button