Berita

PREVIEW AEON FASHION JULAI – OKTOBER 2022:PAKAIAN GAYA FIT, PERCUTIAN DAN PERKAHWINAN

Sukan, pakaian percutian dan pakaian perkahwinan ialah tiga tema yang ditonjolkan oleh AEON berhubung situasi pelanggan dan perayaan endemik. Pertunjukan fesyen yang mengasyikkan di dalam MRT yang sedang berjalan untuk meraikan pemulihan perjalanan; jenama athleisure baharu dari Jepun, innercasual atau ringkas, iC yang menampilkan teknologi fabrik unggul di gim butik kejiranannya, TRIBES Boxing Studio; dan akhirnya, pakaian perkahwinan mampu milik sebagai perkahwinan yang berkembang pesat menggantikan masa yang hilang selepas wabak.

  1. Jenama AEON yang sangat digemari, innercasual, iC kini boleh didapati di Malaysia buat pertama kali apabila innercasual Jepun, iC menuju ke Malaysia. iC digambarkan sebagai sangat selesa dan dibina daripada fabrik mesra alam dengan teknologi tambahan untuk meningkatkan fungsi kategori sukan. I.C menjanjikan kebolehpakaian ringan, aliran bebas, panjang dan berulang yang sesuai untuk membantu ketangkasan dan pergerakan. Ia diperbuat daripada 100% kapas organik yang diusahakan di ladang tanpa menggunakan racun perosak atau baja kimia. Selain menggunakan sains dan teknologi untuk memastikan penyerapan peluh dan pengeringan cepat, iC juga dibuat untuk tahan bau, bakteria dan UV. Gaya cergas di AEON, juga dikenali sebagai iC, dinamakan dengan baik dan memfokuskan pada menyokong anda dalam empat cara berbeza: estetik yang sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis badan, kefungsian, kemampanan dan kos. Tiga rangkaian fesyen yang pelbagai membentuk iC: ActiveWear yang suka bermain dan praktikal; teknologi inovatif untuk meningkatkan gaya hidup PeaceFit; dan barisan fesyen Lestari yang dicipta dengan kerjasama pereka dan kempen British terkenal Katherine Hamnett, seorang perintis dalam fesyen beretika. Ungkapan “SAVING THE PLANET” mungkin terdapat pada banyak baju-t iC, dan ia mencerminkan keinginan dan dorongan Katharine Hamnett untuk menyelamatkan planet ini dan ekosistem yang mengekalkannya.
  2. Anda boleh memulakan pelayaran membalas dendam dengan iC. Pelbagai produk daripada AEON sedang diperkenalkan yang sesuai dengan pakaian percutian anda kerana perjalanan domestik semakin membosankan dan sekatan perjalanan mula dilonggarkan. Pelbagai jenis pakaian peranginan baharu yang paling bergaya dan paling mesra saiz, daripada pakaian jalanan hingga pakaian percutian, kini ada dalam stok!
  • Scar – Identiti Scar ialah identiti yang dibuat untuk didedahkan, dan ia meletakkan penerokaan tinggi dalam agendanya, membolehkan semua orang memakainya dalam apa jua situasi yang mereka pilih.
  • Puteri – Pakaian sederhana kami datang dengan harga yang berpatutan dengan mudah menggabungkan fesyen dan keselesaan.
  • PlusCollection – Dengan fabrik linen bercorak bunga, perjalanan musim ini lebih bergaya berbanding sebelum ini. Setiap saiz adalah cantik, dan itulah prinsip utama jenama.
  • Arcadia – Jangan lihat lebih jauh daripada Arcadia, yang menyediakan pelbagai jenis reka bentuk klasik, untuk tunggangan yang elegan.
  • M – M terkenal dengan seluar bersalin yang paling laris di samping baju, pakaian dan skirt ibu mengandung praktikal.
  • ti:zed – Jenama ini menjerit barang-barang yang mesti ada: barang keperluan rajutan padat yang mudah dimuatkan ke dalam beg semalaman.
  • Guys’ Vision – Dengan pendekatan kreatif jenama ini untuk menonjol dan kelihatan menarik, cetakan pada cetakan adalah yang terbaik dicapai.
  1. Selepas hampir dua tahun jamuan akad nikah dan perkahwinan ditangguhkan, sambutan yang menggembirakan akhirnya kembali dengan penuh dendam. AEON akan memperkenalkan barisan pengantin dan pengiring pengantin yang mementingkan harga dan merangkumi saiz. Datang bulan September, jangkakan untuk melihat kerjasama dengan pereka terkenal yang dipesan lebih dahulu dan dibuat mengikut ukuran Zachrin Jaafar dan Kay Ibrahim serta rumah pengantin bereputasi seperti Ivory Romance.

Pratonton Fesyen AEON Julai – Oktober 2022 dilancarkan oleh Timbalan Pengarah Urusan AEON, Naoya Okada yang mengumumkan, “Fesyen adalah tentang menjalaninya sepenuhnya dan AEON adalah tentang memastikan kami berada di sana, membantu mencipta semua detik yang sesuai.”

Tokoh awam dan pengaruh masyarakat Niena Azman, Bakhtiar, dan Debra turut berada di sana, begitu juga dengan Low Ngai Yuen, Ketua Pegawai Barangan dan Pemasaran Kumpulan AEON. Edison Ho, Charissa Chong, Rita, Shazlin, Rubini, Haneesya Hanee, Jeanne Poh, Hazeeq Dean, dan Rita.

Inisiatif ini adalah selaras dengan usaha AEON untuk memperjuangkan Matlamat Pembangunan Mampan 8 dan 15, yang menumpukan pada menggalakkan masyarakat yang aman dan inklusif untuk pembangunan mampan, memastikan akses kepada keadilan untuk semua, dan membina institusi yang bertanggungjawab, berkesan dan inklusif di semua peringkat, serta melindungi, memulihkan dan menggalakkan penggunaan ekosistem daratan yang mampan.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button