Berita

Pin Pin Pom, Muzikal Oleh Upin & Ipin! Di Dewan Plenary Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, Hidupkan Cuti Persekolahan Ini.

3 dan 4 September ini di Dewan Plenary, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, “Teater Muzikal Upin & Ipin-Pin Pin Pom!” menggegarkan dunia persembahan teater. Dalam produksi teater muzikal terbaharu ini, “Pin Pin Pom!” maskot Upin, Ipin, dan sahabat bertindak dan mengambil bahagian dalam pengembaraan di alam yang indah. Untuk memberi impak yang luar biasa kepada produksi, teater ini akan menggunakan teknologi terkini, termasuk teknik kesan khas, kesan pencahayaan dan penggunaan skrin LED.

Persembahan “Teater Muzikal Upin & Ipin-Pin Pin Pom!” berdurasi kira-kira sejam dan dipenuhi dengan nombor muzik yang mengharukan yang pasti membuatkan penonton tertarik dan menyanyi bersama. Lagu-lagu yang akan dipersembahkan adalah daripada katalog Upin & Ipin, termasuk lagu-lagu hits seperti “Gembira Bermain” dan “Upin & Ipin Berani” dan “Pin Pin Pom!” Watak baharu Pahlawan Magik Upin Ipin dan Nenek Kebayan yang memulakan kerjaya dalam teater itu juga akan diketengahkan dalam teater ini.

Diterbitkan oleh Les’ Copaque Production, teater ini diuruskan bersama oleh Star Fotress Sdn Bhd, dan Siti Rohaya Atan bertanggungjawab ke atas arahan tersebut. Dewan Plenary di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur akan menganjurkan “Teater Muzikal Upin & Ipin-Pin Pin Pom!” pada 3 dan 4 September 2022, dengan persembahan pada 11 pagi, 3 petang dan 8.15 malam.

Les’ Copaque berbesar hati untuk memberikan harga istimewa untuk Teater Muzikal Upin & Ipin Pin Pin Pom sempena cuti sekolah yang bakal tiba! yang mewakili penjimatan sehingga 50% daripada kos tiket. Lawati laman web Trip untuk memanfaatkan promosi ini; tiket masih tersedia untuk pembelian sehingga tarikh persembahan.

Jualan tiket promosi, tapak web: Trip.com (https://my.trip.com/w/Upinipin-2022)

SINOPSIS: “Teater Muzikal Upin & Ipin -Pin Pin Pom!”

Ruby Ajaib milik Nenek Kebayan ditemui dan dibawa pulang oleh Upin dan Ipin secara tidak sengaja. Kekuatan Batu Ruby Ajaib diperlukan untuk Nenek Kebayan, yang ingin memerintah alam ajaib dengan niat jahat. Nenek Kebayan dilawan oleh Upin dan Ipin selepas mereka bertukar menjadi Pahlawan Sihir. Mampukah Upin dan Ipin menghalang rancangan Nenek Kebayan dan mempertahankan dunia ajaib dan Kampung Durian Runtuh?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button