Berita

Pertandingan Ratu Cantik Antarabangsa Miss & Mrs Peace and Culture 2022

L Cadeau Sdn. Bhd. sedang menganjurkan ” Pertandingan Ratu Cantik Antarabangsa Miss & Mrs Peace and Culture 2022”. Kumpulan firma Eminent International baru sahaja membentangkannya.

Pertandingan ratu cantik yang hebat ini boleh memberi anda peluang sekali dalam seumur hidup untuk berhubung dengan platform antarabangsa, meningkatkan kesedaran jenama dan menunjukkan sokongan syarikat anda untuk acara penting.

Miss & Mrs Peace and Culture International Pageant 2022 adalah untuk mempromosikan dan menyebarkan budaya, keselamatan, kasih sayang dan persahabatan. Peraduan ini membantu menyampaikan ucapan yang baik kepada orang ramai dan berkongsi kelas budaya yang elegan dan membantu untuk mempunyai pemahaman yang lebih baik antara budaya dan keamanan di negara dan benua yang berbeza di dunia yang kita diami.

Pertandingan Cantik Antarabangsa Miss & Mrs Peace and Culture 2022 memfokuskan bukan sahaja pada kecantikan dalaman para peserta, tetapi juga pada keinginan mereka untuk berjaya, komitmen terhadap khidmat masyarakat, keberanian untuk mempertahankan perkara yang betul, dan, yang paling penting, semangat untuk membuat perubahan dalam kehidupan mereka yang kurang bernasib baik melalui kesukarelawanan.

Pertandingan Miss & Mrs Peace and Culture akan diadakan buat kali pertama pada tahun 2022 di Kuala Lumpur, Malaysia.

Peserta Semi Final bagi Pertandingan Ratu Cantik Antarabangsa Miss & Mrs Peace and Culture 2022

Pemenang pertandingan akan mewakili masyarakat budaya dan keamanan dan berkhidmat sebagai duta untuk budaya dan keamanan pada skala global.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button