Berita

Pelancaran SKIM “RUMAHKU SYURGAKU” (CSR) & Perlantikan DUTA PELANCONGAN SENI DAN BUDAYA Anjuran MRF Consultant (M) Sdn. Bhd.

Malaysia kini telah memasuki fasa endemik, menunjukkan bahawa usaha kerajaan dalam menangani wabak ini sangat berkesan dengan sokongan dan disiplin semua rakyat Malaysia.

Ini menunjukkan bahawa ekonomi negara dan global secara beransur-ansur beralih daripada fasa kemerosotan semasa pandemik kepada fasa meningkat dalam hampir semua sektor ekonomi. Tiket kapal terbang ke destinasi popular kini telah ditempah sepenuhnya, dan beratur panjang di Jabatan Imigresen untuk pembaharuan pasport dan pendaftaran pasport baharu. MRF Consultant (M) Sdn. Bhd. mendapati permintaan yang tinggi terhadap buruh dalam pelbagai sektor ekonomi, seperti pembinaan.

MRF, seperti usahawan lain, sangat kagum dengan wabak ini, yang menyebabkan semua rancangan kami tersusun sejak 2019 bergantung pada keseimbangan. Walau bagaimanapun, MRF telah mula bergerak semula, terima kasih kepada sokongan berterusan ahli bersekutu kami.

MRF telah terlibat dalam industri hartanah sejak sepuluh tahun yang lalu. Bermula dengan projek perundingan kecil sehingga kami mendapat keyakinan dalam projek berskala sederhana, kami kini bergerak ke dalam usaha sama dalam projek berskala besar dengan kesan yang ketara kepada ekonomi negara. Pembinaan kediaman, projek lebuh raya, hospital, ladang, petroleum, pendidikan, pelancongan, dan sebagainya.

Membantu golongan yang menjadi tulang belakang rantai ekonomi iaitu golongan berpendapatan rendah dan sederhana merupakan bahagian penting dalam rantaian ekonomi.

Yang Berbahagia Dato Sri Siti Nur Atiqah Baba, Pengarah Urusan, menghuraikan program ‘RUMAHKU SYURGAKU’.

MRF menggunakan peluang ini untuk mengumumkan kerjasama dengan NIPV Management Sdn Bhd, diketuai oleh Tuan Hj Jeffri Iman bin Hj Hoodi, dan isteri, selebriti seni budaya terkenal tanah air, Puan Nuraniza Idris, serta pelantikan mereka sebagai seni dan duta pelancongan budaya untuk menjalankan aktiviti bermaruah bagi memupuk budaya rakyat Malaysia untuk terus mengenali dan mengingati asal usul seni nenek moyang mereka.

Kerjasama ini juga boleh membantu dalam promosi program “RUMAHKU SYURGAKU” MRF Consultant (M) Sdn Bhd di acara yang diadakan di seluruh negara. Diharapkan kerjasama ini akan berjalan lancar dan mendapat sokongan semua pihak khususnya Kementerian Pelancongan, Kesenian dan Kebudayaan serta seluruh rakyat Malaysia.

#MRFConsultant #SkimRumahkuSyurgaku #CSR #Launch #Ambassadorappointment #ArtsDanBudayaTourism #OpieSofia #ShangrilaKL

#GalaxyS22Plus #Flagship #SamsungMalaysia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button