Berita

Pelancaran Penapis Udara Siri Hero Oleh NESH

Hari ini, NESH, pengeluar sistem penapisan air isi rumah yang terkenal di Malaysia, melancarkan Pembersih Udara Siri Hero terbarunya.

Pakar penapisan air dengan kepakaran selama 32 tahun berkata, inilah masanya untuk melancarkan sistem penulen udara yang sesuai untuk mana-mana keluarga. Siri penulen udara menggunakan penapis H13 HEPA gred perubatan yang sangat berkesan yang menyingkirkan 99.97 peratus bahan pencemar udara berbahaya, termasuk bakteria, acuan, virus, debunga, spora, habuk, rambut haiwan peliharaan, bulu, hama habuk dan zarah mikroskopik PM2.5 . Penapis didorong oleh lima peringkat penapisan.

Menurut data dari Pertubuhan Kesihatan Sedunia, hampir semua penduduk dunia (99 peratus) menghirup udara yang lebih tercemar daripada yang dibenarkan oleh standard kualiti udara WHO, membahayakan kesihatan mereka.

Daripada 118 negara yang dikaji, Malaysia mempunyai kualiti udara ke-50 terburuk pada 2021, dengan tahap 3.9 kali lebih tinggi daripada standard kualiti udara tahunan WHO.

HeroPro Air Purifier dan HeroMini Air Purifier daripada NESH dibangunkan untuk memaksimumkan pengalaman pengguna dalam menawarkan persekitaran pernafasan yang lebih baik, bersih dan sihat. Produk ini adalah sebahagian daripada keseluruhan barisan barangan berkualiti tinggi NESH dengan ciri penting yang tersendiri.

HeroPro mempunyai ciri penulenan dan penyahbauan yang meliputi kawasan seluas sehingga 785 kaki persegi (73 meter persegi) dan dilengkapi dengan lima peringkat penapisan yang berkuasa: pra-penapis, penapis gred perubatan HEPA H13, penapis karbon diaktifkan, penapis fotomangkin dan UV ringan. Penapis ini juga menyediakan peringatan penggantian penapis pintar, pengesanan cahaya ambien dan tiga mod berbeza: auto, senyap dan tidur.

Fungsi aromaterapi menawarkan aromaterapi yang selamat untuk bayi. HeroMini dilengkapi dengan 3 peringkat penapisan yang berkuasa: pra-penapis, penapis gred perubatan HEPA H13 dan penapis karbon teraktif.

“NESH sentiasa meningkatkan produk, perkhidmatan dan pengalaman pengguna kami. Kami telah berjaya melakukannya selama lebih daripada 32 tahun dengan sistem penapisan air kami. Dan kini kami bersedia untuk mengembangkan penawaran produk kami dengan Penapis Udara Siri Hero. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada pelanggan kami, yang percaya pada jenama, produk dan perkhidmatan kami. Kami mahu membawa lebih banyak produk hebat kepada keluarga Malaysia.” kata Cik Soh Yok Kim, Pengarah Urusan di NESH Marketing Sdn Bhd.

Bercakap pada majlis itu, Penggerak NESH, Cik Glanes Soh, memberitahu media bahawa NESH yakin siri pembersih udaranya akan diterima baik walaupun dalam keadaan pasaran yang sesak. “Pasaran penulen udara Malaysia bernilai USD68 juta pada 2020, dan dijangka berkembang pada kadar yang mengagumkan sebanyak 5% dalam tempoh ramalan 2022 hingga 2026. Kami bertemakan Pembersih Udara Hero sebagai ‘Bernafas Seperti Tidak Pernah Sebelum’ seperti yang kami mahu memberikan pengalaman bernafas yang tidak pernah sebelum ini untuk mengatasi pencemaran udara dalaman, bakteria dan virus. Banyak penyelidikan & pembangunan, inovasi teknologi dan usaha telah dilakukan untuk mengkonseptualisasikan dan menghidupkan produk ini. Kami pasti pengguna Malaysia akan menghargai penapis udara Siri Hero,” tambahnya.

Lubang keluaran terbanyak dalam membran penapis air untuk NESH Membrane Queen dan penapis air pertama dengan sistem ozon untuk NESH Qoozo telah diiktiraf oleh Malaysia Book of Records pada pengenalan Pembersih Udara Siri Hero NESH. Pengisar Whipping Putih Telur Terpantas untuk iTazzo i-Processor, daripada syarikat adik beradik NESH iTazzo, telah diiktiraf oleh Malaysia Book of Records.

Pelanggan boleh menjangkakan promosi menarik NESH, seperti diskaun pra-pesanan, sehingga 31 Ogos 2022. Dengan promosi HeroPro Air Purifier beli satu, dapatkan satu percuma, anda mungkin mendapat pembersih udara HeroMini bernilai RM 1,288 secara percuma. Promosi eksklusif “Beli 1 HeroPro, Dapatkan 1 Percuma dan dapatkan unit kedua HeroPro pada potongan 50%” tersedia kepada 50 pengguna pertama yang membuat pesanan.

Produk keluaran Nesh

Di www.nesh.com, anda boleh mendapatkan pembersih udara Siri Hero NESH. saya atau buat pesanan menggunakan platform e-dagang Shopee & Lazada Official Store. Untuk kemudahan lanjut, anda boleh membeli produk dengan segera melalui WhatsApp atau terus menghubungi cawangan NESH di talian 016-667 7487.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button