Berita

OPPO Memperingati 100 Tahun Centre Court Sebagai Rakan Kongsi Global Wimbledon Untuk Tahun Keempat

Meneruskan komitmen jenama untuk memberi inspirasi kepada pengguna globalnya,OPPO, rakan kongsi global Wimbledon 2022, mendedahkan sambutannya selama 100 tahun di Centre Court di bawah cadangan jenama baharu, Inspiration Ahead. Jenama itu memperkenalkan pengalaman AR terbaharunya menggunakan teknologi CybeReal 2.0 OPPO dan peranti perdana terbaharunya: OPPO Find X5 Pro.

OPPO, Rakan Kongsi Global Wimbledon untuk empat tahun berturut-turut

“Inspirasi Hadapan bermakna menunjukkan keyakinan dan ketenangan apabila kita bergerak ke hadapan. Ia menggalakkan kita untuk kekal teguh dan anggun ketika kita mengharungi ribut dan memecahkan genangan. Mengambil bahagian dalam acara sukan adalah hebat bagi OPPO untuk menyampaikan semangat yang saling memberi inspirasi dan menyampaikan pengalaman inovasi teknologi OPPO dengan pengguna global kami,” umum William Liu, Naib Presiden dan Presiden Pemasaran Global OPPO.

OPPO, sebagai rakan kongsi global untuk empat tahun berturut-turut, berusaha untuk memperkasakan pengalaman peminat tenis dengan teknologi pengimejan termajunya untuk menyaksikan, merakam dan berkongsi detik-detik yang menyentuh hati di gelanggang.

Menandakan ulang tahun ke-100 Wimbledon’s Center Court, OPPO telah mencipta pengalaman AR baharu yang mempamerkan sejarah dinamik Wimbledon. Orang ramai boleh memasukkan ke dalam persekitaran AR mereka pilihan bintang tenis ikonik dari seluruh dekad. Peminat akan dapat merasai detik-detik paling inspiratif sepanjang masa yang telah mengukuhkan Wimbledon sebagai salah satu kejohanan yang paling hebat dan paling disukai di dunia. Tersedia secara eksklusif di Wimbledon 2022, pengalaman AR tersedia untuk dicuba di booth OPPO.

OPPO Find X5 Pro

Menyokong pengalaman AR ialah teknologi CybeReal 2.0 OPPO. CybeReal 2.0 boleh membina semula persekitaran berskala besar dan kompleks secara dinamik. Teknologi ini menggabungkan kedua-dua dunia fizikal dan maya untuk pelbagai kemungkinan kreatif yang dikuasakan oleh kemajuan pengkomputeran spatial dan penyetempatan terkini OPPO. CybeReal 2.0 boleh menyampaikan kedudukan dan orientasi yang sangat tepat untuk persekitaran fizikal sambil menggunakan kuasa rendah menggunakan peranti seperti peranti utama OPPO, Find X5 Pro.

Sistem pengimejan canggih OPPO Find X5 Pro boleh menangkap keajaiban sebenar pemain kegemaran peminat tenis. Dikuasakan oleh NPU pengimejan MariSilicon X rekaan sendiri OPPO, Find X5 Pro membawa perisian pengimejan yang diiktiraf industri yang memperkasakan keupayaan untuk merakam tindakan dengan kejelasan yang cemerlang.

Kamera sudut Lebar 50MP telefon pintar ini juga menampilkan sistem OIS Lima paksi pertama seumpamanya, yang bertambah baik dengan setiap penggunaan untuk menentang gegaran tangan, mengurangkan bunyi bising dan menajamkan pemandangan – menjamin kejelasan sempurna dan tangkapan tajam peminat tenis. Merakam pemandangan menarik Wimbledon secara keseluruhannya menjadi mudah dengan kamera sudut Lebar Ultra 50MP telefon bimbit.

Dengan Inspirasi Di Hadapan, OPPO menyasarkan untuk memberikan pengguna globalnya akses kepada teknologi yang mereka perlukan untuk benar-benar mengalami dan menghidupkan semula kenangan mereka seperti tidak pernah berlaku sebelum ini, satu perubahan langkah dalam teknologi pengimejan.

OPPO CybeReal 2.0

Bersempena dengan Wimbledon 2022, akan ada acara Permainan Tenis #InspirationAhead dari 27 Jun hingga 10 Julai yang akan diadakan di My OPPO Space @ The Gardens Mall.

Jangan ketinggalan dan berpeluang untuk membawa pulang Tenis Ollie Edisi Terhad & barangan Wimbledon eksklusif.

Klik pada pautan di bawah untuk butiran lanjut:

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button