Berita

OPPO Melancarkan Video ‘Always-on Moment’ dan Melancarkan Kempen ‘Perfect Companion’ di Pelbagai Wilayah

Sektor telefon pintar telah menyaksikan peningkatan mendadak dalam daya saing. Perkhidmatan pelanggan dan keseluruhan pengalaman pelanggan mesti diutamakan sebagai tambahan kepada pembangunan produk dan teknologi baharu. Hasilnya, pelanggan boleh mengalami perjalanan dan pengalaman pelanggan yang lebih baik sambil masih mempunyai pendapat positif tentang jenama. Jenama mungkin mengekalkan pengguna yang setia dan mengekalkan reputasi yang kukuh dengan meningkatkan pengalaman pelanggan.

Tiga video yang dikeluarkan oleh OPPO pada bulan Jun dan Julai tahun ini adalah berdasarkan maklum balas pengguna sebenar dari negara yang berbeza, dan penonton nampaknya menyukainya. Together We Create, video pertama, menggambarkan pengalaman pengguna warga emas yang telah mempelajari cara menggunakan telefon pintar dengan bantuan penasihat perkhidmatan. A Chance Meeting, video kedua, menceritakan kisah seorang juruteknik pembaikan yang membantu pemandu Uber mengenal pasti dan membetulkan isu GPS semasa masih bersedia, duduk di dalam keretanya. Dalam filem penutup, Reunion, pelanggan yang mengalami keadaan luar biasa berbeza dengan cara ejen perkhidmatan OPPO memulangkan telefon kepada mereka. Filem ini menunjukkan cara OPPO berinteraksi dengan pelanggannya dengan menangani sedikit isu yang timbul setiap hari, menyelesaikan masalah mereka dan pertanyaan.

Tidak kira sama ada ia adalah pengalaman luar biasa atau kejadian biasa, semua cerita telah menunjukkan moto perkhidmatan OPPO iaitu “Care & Reach,” yang bertujuan untuk terus mengurangkan halangan antara pelanggan dan produk OPPO dengan menyediakan pengguna mereka dengan mudah “Bagaimana- kepada” arahan dan kemudahan yang disertakan dengan teknologi termaju.

Selain itu, OPPO mengadakan acara luar talian di bawah sepanduk “Perfect Companion in June” di Malaysia, Filipina, Pakistan, Mesir, Tunisia dan negara serta wilayah lain. Acara ini bertujuan untuk memujuk pengguna untuk membawa ibu bapa mereka yang sudah tua ke Pusat Servis OPPO supaya mereka dapat menjawab soalan mereka tentang penggunaan telefon bimbit atau memahami sepenuhnya ciri peranti baharu.

Mereka boleh memutuskan untuk pergi bersama ibu bapa mereka untuk mengemas kini perisian pada alat dan menerima penyelenggaraan percuma untuk peranti mereka sendiri. Matlamat promosi selama sebulan itu adalah untuk menggalakkan orang ramai memberi lebih perhatian dan syarikat kepada ibu bapa mereka yang sudah tua dengan menjadikan pengalaman alat mereka lebih baik. Dengan bantuan pasukan perkhidmatan OPPO, ramai ibu bapa yang lebih tua dapat menggunakan telefon pintar mereka dengan lebih berkesan dan mengetahui tentang pelbagai fungsi telefon yang berguna dan lucu pada acara ini.

Usaha ini telah menunjukkan betapa berdedikasinya OPPO untuk menawarkan perkhidmatan yang bertimbang rasa dan pengalaman pengguna yang tidak menyusahkan, di samping membolehkan warga emas mengurus peranti mereka kerana mereka juga celik teknologi. OPPO komited untuk memastikan pelanggan mendapat manfaat sepenuhnya daripada produknya melalui inisiatif ini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button