Berita

NIKMATI PENGALAMAN HIBURAN PREMIUM DAN MODEN DENGAN BARIS PRODUK TOSHIBA TV 2022

Sebagai salah satu syarikat TV paling terkenal di dunia, Toshiba TV sentiasa menawarkan pelanggan pilihan TV dengan visual sinematik yang luar biasa dan ciri bunyi kesetiaan tinggi yang menawarkan pengalaman menonton TV realiti terbaik. Dengan pilihan TV pintar mereka, yang merangkumi kedua-dua Siri TV Toshiba Ultra HD 4K (Z770, M550L, dan C350L) dan siri sedia HD Penuh atau HD, mereka merancang untuk meningkatkan pengalaman hiburan rakyat Malaysia tahun ini (V31 dan V35). Untuk memenuhi keperluan rakyat Malaysia, setiap siri yang disebutkan di atas menawarkan rangkaian OS Pintar, termasuk Android TV, VIDAA TV dan Google TV, untuk model individu.

“Kualiti hidup terus bertambah baik, dan persaingan dalam industri penerbitan TV menjadi lebih sengit sejak beberapa tahun ini. Sebagai jenama TV terkemuka global, kami sentiasa berbangga dengan “TV Reka Bentuk di Jepun” kami yang menyediakan pengalaman hiburan terbaik kepada pengguna di seluruh dunia, dan kami tahu betapa pentingnya penalaan pada TV. Oleh itu, semua TV Toshiba dilengkapi dengan Enjin REGZA ikonik kami, yang ditala sepenuhnya di makmal kami di Jepun untuk menghasilkan semula realiti dan warna terang secara semula jadi mengikut cara yang dimaksudkan oleh pencipta. Kami akan terus meningkatkan diri kami dengan lebih banyak inovasi dan teknologi, dan tidak akan berhenti mencari cara untuk menghasilkan TV berkualiti terbaik yang memberikan pengguna pengalaman hiburan yang sangat realistik dan mengasyikkan, yang sejajar dengan mesej utama kami – Be Real, Be Brilliant, kata Tatsuhiro Nishioka, Pengurus Jenama Toshiba TV Global.

Model Saiz Skrin (inci) RRP (RM)
Toshiba TV Z770 65” 7,699
Toshiba TV M550L 50”, 55”, and 65” 2,599, 3,199, dan 4,399
Toshiba TV C350L 43”, 50”, 55”, 65” and 75” 1,799, 2,399, 2,699, 3,799 dan 6,499
Toshiba TV V31 32” and 43” 999 dan 1,499
Toshiba TV V35 32” and 43” 1,399 dan 1,999

Pengalaman Menonton Mengasyikkan

Pemproses teras yang dikenali sebagai REGZA Engine 4K Pro—REGZA adalah singkatan dari “Real Expression Guaranteed by Amazing Architecture”—dicipta untuk TV Toshiba. Setiap TV Toshiba Ultra HD 4K Julat Pertengahan dan Tinggi akan dilengkapi dengan REGZA Engine 4K Pro ini, memberikan orang ramai di seluruh dunia akses kepada gambar yang tiada tandingan dan audio yang tidak dicemari. Dengan teknologi AI 4K Upscaling dan Picture Optimizer yang unik, Toshiba TV Z770 memberikan penonton pengalaman menonton sinematik pada CPU ini. Walaupun Toshiba TV Z770 hanya menawarkan teknologi Pengoptimum Gambar AI, yang membolehkan pengoptimuman masa nyata AI pada kualiti gambar, teknologi Penskalaan AI 4K secara automatik menghasilkan semula tekstur terperinci dan media tontonan kelas atas kepada resolusi hampir 4K.

Selain Enjin REGZA, Toshiba TV juga menggunakan Teknologi Warna Kuantum Dot, teknologi gerbang TV, dalam Toshiba TV Z770 premium mereka dan baru-baru ini mengeluarkan siri Toshiba TV M550L untuk menghasilkan warna yang bersih, bertenaga dan semula jadi. Dengan menyediakan lebih daripada satu bilion rona warna yang berbeza, teknologi khusus ini menjadikan setiap pemandangan lebih bersemangat dan cantik. Menurut Toshiba TV, penalaan halus adalah rahsia untuk menghasilkan adegan yang ideal. Oleh itu, kedua-dua model boleh menyediakan pelanggan dengan pemandangan yang menakjubkan dalam warna sebenar terima kasih kepada teknologi pemulihan asal Toshiba TV dan pemetaan warna yang ditentukur dengan baik.

Kualiti Bunyi Sinematik Terbaik

Sistem bunyi yang disertakan dengan 4K TV Toshiba dan TV pintar adalah sangat baik. Untuk memberikan pengguna pengalaman yang mengasyikkan, Toshiba TV mempunyai sistem audio ikonik yang dipanggil REGZA Power Audio. Ia membolehkan pengguna mendengar bunyi terus dari skrin dan mempersembahkan suara manusia dengan meyakinkan terima kasih kepada teknologi canggih dan penalaan profesional audio yang teliti. Toshiba TV Z770 dilengkapi secara eksklusif dengan REGZA Power Audio Pro+ ini, Quad Passive BAZOOKA Bass Woofer dan Front Firing Speaker, menghasilkan bunyi bes yang menyentuh hati dan realiti yang menggugah jiwa. Toshiba TV M550L, model ikonik Ulang Tahun ke-70, menampilkan REGZA Power Audio Pro dan BAZOOKA Bass Woofer. Toshiba TV M550L dan Z770 menampilkan kombo berkuasa siri Bass Woofer premium kerana jumlah kuasa output pembesar suara ialah 48W dan 80W, masing-masing.

Pengguna akan mengambil kira OS TV Pintar apabila membeli TV sebagai tambahan kepada ciri visual-audio. Untuk memenuhi permintaan pengguna, Toshiba TV turut menyediakan pelbagai OS TV Pintar, seperti Android TV, Google TV dan VIDAA TV. Pilihan ini memenuhi permintaan semua orang dan memudahkan pengguna mengakses kandungan pilihan mereka, walaupun dari telefon mereka ke TV. Terdapat berita baik untuk pengguna Apple sebagai tambahan kepada sistem OS Pintar yang dinyatakan di atas. Bagi mereka yang menggunakan produk Apple, M550L dan C350L yang dikeluarkan baru-baru ini menyokong Apple AirPlay dan Apple HomeKit, membolehkan penstriman video, audio dan foto yang lancar daripada peranti Apple ke skrin besar. Pengguna boleh mengendalikan TV dengan mudah dengan bantuan teknologi Apple HomeKit.

Piala Dunia FIFA Qatar 2022™

Sehubungan dengan Piala Dunia FIFA Qatar 2022™, Toshiba TV dengan sukacitanya mengumumkan bahawa ia adalah TV rasmi Piala Dunia FIFA Qatar 2022TM tahun ini. Toshiba TV juga telah memulakan Peraduan Jualan TV Matlamat dan Cabutan Bertuah yang akan berlangsung mulai hari ini hingga 31 Oktober. Dengan membeli Toshiba TV M550L (55″) atau C350L (75″) yang dikeluarkan baru-baru ini melalui Tawaran MEGA Piala Dunia FIFA Qatar 2022™ , rakyat Malaysia boleh berjimat sehingga RM2,500. Selain itu, mereka yang membeli Siri TV Ultra HD 4K juga layak mendapat hadiah eksklusif dan baucar Touch N Go (TNG) bernilai sehingga RM70.

Selain itu, pelanggan yang mengambil bahagian dalam cabutan bertuah akan berpeluang memenangi beberapa hadiah, termasuk lapan tiket ke Piala Dunia FIFA Qatar 2022TM sebagai hadiah utama, baucar RM500 TNG untuk tempat kedua, dan baucar TNG RM200. untuk tempat ketiga. Pelanggan mesti membeli TV pada harga RM1,999 atau lebih, mengisi maklumat yang diperlukan, dan memuat naik bukti pembelian dalam talian di https://www.toshibatv-my.com/tvgoalpromo untuk layak untuk cabutan bertuah. Toshiba TV Z770, siri M550L dan siri C350L ialah model TV yang layak untuk kemungkinan ini.

Lawati laman web rasmi Toshiba TV Malaysia di https://www.my.toshiba-visual.com/ atau halaman Facebook rasmi mereka untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai barisan televisyen 2022 mereka. Selain itu, ikuti mereka di akaun Instagram @toshibatvmalaysia, dan akaun YouTube dan TikTok rasmi mereka untuk mendapatkan maklumat produk terkini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button