Berita

NASTY X ART OF SPEED

Art of Speed Malaysia 2022 (AOSM 2022) bersedia untuk bekerjasama dengan krew Nasty-est. Pada tahun ini, pengeluar Global ENDS NASTY Worldwide yang merupakan sebuah syarikat yang memperjuangkan untuk berhenti merokok telah dipilih sebagai penaja utama untuk Art of Speed 2022.

“Kami peminat Art Of Speed dan mendapat peluang untuk terlibat dalam sebahagian daripada ulang tahun ke 10 acara unik ini. Ia sesuatu yang tidak boleh kami lepaskan” kata Sharifuddin Bujang, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Nasty. Acara berskala besar itu akan diadakan pada 2 & 3 Julai 2022 di Taman Ekspo Agro Malaysia, Serdang dari 10:00 am – 8:00 pm.

Art of Speed Malaysia adalah acara tahunan untuk menghimpunkan ramai penggiat serta peminat motosikal, pengubahsuaian automotif, dunia seni, pengkarya muzik dan pengumpul vintaj serta hobi dalam mahupun luar negara pada skala yang besar.

NASTY melihat dunia secara berbeza, di mana semua orang boleh membuat pilihan yang lebih baik apabila diberi pilihan yang lebih baik. Sebagai penghormatan kepada semangat penyesuaian AOS, NASTY telah mengeluarkan koleksi kereta diecast yang dibuat khas daripada Krome Bandits dan jam tangan. Mereka yang berminat juga boleh membeli pas belakang pentas VIP untuk bertemu dan berbual dengan bintang yang membuat persembahan bersebelahan di Sound Circus Festiv

Dapatkan kereta diecast tersuai anda, jam tangan dan pas VIP di sini: nastyartofspeed.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button