Berita

Loko- Sarjan Faris

Empat ahli kumpulan rock indie alternatif LOKO yang berpangkalan di Shah Alam telah berkumpul pada 2013 dengan impian dan minat yang dikongsi bersama untuk muzik. LEPLOKO (guitar utama), Iman (guitar bass), Hisyam (drum), dan Acap (penyanyi dan gitar rentaki).

Lagu keluaran terbaru LOKO berjudul “Sarjan Faris” telah mempunyai dengaran perdana dalam bentuk fizikal. Lagu terbaru ini bertemakan kegembiraan bertujuan menyebarkan nilai kebersamaan.

Dolby Atmos menaikkan nilai tambah LOKO dan menawarkan pengalaman mendengar yang unik. Lagu ini mengisahkan tentang sekumpulan remaja yang mengadakan pesta liar dan diakhiri dengan kehadiran pihak polis menegur mereka bahawa ini hanyalah syurga di dunia dan bersifat sementara.

Sebuah Kerjasama yang dijalinkan bersama pengeluar jenama pakaian tempatan “ABSTRAX” telah mencipta sebuah pendekatan baharu bagi LOKO. Perbincangan antara LOKO dan ABSTRAX Berjaya menghasilkan sebuah reka bentuk yang menggabungkan pelbagai gaya dalam sebuah produk. Dengan Kerjasama ini, ia akan menentukan kualiti dan hala tuju produk LOKO.

Kerjasama ini membuktikan bahawa syairkat tempatan terbuka melakukan perubahan serta kombinasi fesyen dan muzik ini sesuatu yang tidak dapat dipersoalkan. LOKO mengharapkan Kerjasama yang terjalin dapat meningkatkan tarag produk dan akhirnya memberi kepuasan kepada para peminat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button