Berita

LEGASI MELODI DITERUSKAN DENGAN AIN EDRUCE DAN HAZIQ HUSSNI

Melodi, rancangan infotainment paling menarik di Malaysia, terus menemani semua peminat setia TV3 pada hari Ahad. Melodi, yang sangat dinanti-nantikan oleh pengikut hiburan dalam dan luar negara, secara konsisten menawarkan butiran terkini mengenai pemuzik kegemaran sambil turut mengingati berita sensasi untuk penonton setia.

Hos hebat seperti Ogy Ahmad Daud, Awal Ashaari, Fara Fauzana, Wahid, dan Nabila Huda telah berada di Melodi selama 34 tahun bersiaran. Sebagai pengacara Melodi, kini giliran Ain Edruce meneruskan tradisi itu. Bersama hos jemputan seperti Sharnaaz Ahmad, Shalma Aina, dan Izzue Islam sepanjang bulan Julai, Ain mula membuat persembahan dengan Melodi pada 3 Julai. Penonton biasa telah memberikan maklum balas positif tentang gelagat Ain sebagai hos yang ringan hati dan berjenaka, mengekalkan penonton tidak lekang ketawa.

Ain Edruce

Ain Edruce dan Haziq Hussni akan berkhidmat sebagai gandingan hos tetap untuk musim terbaharu bermula Ogos di Melodi. Susulan siaran langsung hari ini, satu sidang media telah diadakan di Studio 3, Glenmarie, Shah Alam bagi mendedahkan pengacara tetap Melodi.

Oleh kerana sikapnya yang mudah menyesuaikan diri, serba boleh dan dinamik dalam pelbagai suasana, Haziq Hussni telah dicadangkan sebagai pengacara program ini. Sudah tentu Haziq akan menampilkan sudut unik yang tidak pernah dilihat oleh penonton. Nikmati gandingan hebat Ain Edruce dan Haziq Hussni sambil memeriahkan hari bekerja Melodi anda.

Haziq Hussni

Saksikan Melodi, rancangan yang dihoskan oleh pasukan luar biasa Ain Edruce dan Haziq Hussni, yang disiarkan secara langsung setiap Ahad jam 12.30 tengah hari. di TV3 dan strim dalam HD dalam talian di www.tonton.com.my.

Layari www.xtra.com.my untuk maklumat terkini dan maklumat lanjut mengenai rancangan TV3. Media sosial rasmi TV3 Malaysia di Facebook, Instagram dan Twitter dengan pergi ke @TV3Malaysia.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button