Berita

LABEL MUZIK TERKEMUKA & PARA PEMPENGARUH INDUSTRI MERAIKAN PEMBUKAAN RASMI OUTLET KARAOKE KELUARGA YANG INOVATIF & SERBA CANGGIH RED BOX DI PAVILION ELITE

Pembukaan Besar Red Box Plus Pavilion Kuala Lumpur, tempat karaokenya yang paling mewah dan termaju setakat ini, telah dirasmikan oleh YBhg. Dato’ Dr Ammar Abd. Ghapar, Pengarah Kanan Lembaga Penggalakan Pelancongan Malaysia (Tourism Malaysia). Label muzik teratas dan pengaruh serantau menyokong acara gala kerana mereka menyokong perniagaan muzik tempatan dan berada di sana untuk memperingati peristiwa penting Red Box.

Red Box Plus Pavilion Kuala Lumpur mempunyai 32 bilik karaoke dan sistem Karaoke berkuasa AI terbaik, serta pelbagai pilihan masakan tempatan dan asing yang lazat, sistem bunyi yang menakjubkan, konsep reka bentuk yang menarik perhatian, dan pelbagai pilihan lagu dalam pelbagai bahasa. Mana-mana pelawat boleh sentiasa mencari muzik kegemaran mereka, sama ada mereka dari luar atau dalam negara mereka sendiri, tanpa mengira bangsa atau kumpulan umur mereka.

YBhg. Dato’ Dr. Ammar Abd. Ghapar berkata, “Komponen perbelanjaan tertinggi bagi pelancong dalam dan luar negara ialah membeli-belah, F&B dan hiburan. Jadi, saya pasti pembukaan Red Box Pavilion Kuala Lumpur akan menjadi penyumbang yang penting untuk industri pelancongan.”

Untuk menyediakan tempat perlindungan yang selamat kepada rakyat untuk melarikan diri semasa pandemik, Red Box Plus Pavilion Kuala Lumpur pada asalnya mula beroperasi sekitar setahun yang lalu. Red Box komited untuk menyediakan tarikan bertaraf dunia kepada orang ramai semasa masa sukar ini bagi Malaysia sambil turut melindungi keselamatan pelanggannya dengan membasmi kuman secara rutin di kemudahan mereka dan mematuhi SOP yang ditetapkan oleh kerajaan.

Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Red Box Karaoke Group, En. Karl Khoo berkata, “Red Box Plus Pavilion Kuala Lumpur dibuka sejak Mac 2021, semasa Malaysia di tahap kritikal melawan Covid-19. Ya, kami berjaya lakukan yang mustahil dan kami tabah melalui detik-detik sukar. Semuanya demi menyediakan ruang yang selamat dan selesa untuk orang ramai mencari ketenangan dalam kehidupan seharian mereka.”

Lagu-lagu tempatan sentiasa menjadi sorotan lokasi Red Box Karaoke sejak ia mula dibuka pada tahun 2000, menunjukkan komitmen mereka untuk menyokong industri muzik rantau ini. Hasilnya, sebilangan besar orang terkenal di internet (KOL) dan selebriti menghadiri acara gala untuk menawarkan sokongan mereka, termasuk Ribbon Ooi, Bunga, Jeryl Lee, Zynakal, Crystal Ong, dan Azzam Sham, antara lain.

Layari https://www.redbox.com.my/ untuk maklumat tambahan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button