Berita

Kugiran Masdo, KClique, Noh Salleh, Yonnyboi, Floor 88 & ZynNakal Bakal ‘Kasi Pecah’ Havoc Midnight Concert!

Apabila sebilangan kumpulan popular tempatan dan kegemaran ramai membuat persembahan di pentas yang sama, huru-hara berlaku.

Selain itu, wabak COVID 19 di seluruh dunia telah menghalang persembahan langsung terbaru tindakan “gila” mereka.

Pada masa ini, salah satu “rumah” yang bukan sahaja menguruskan acara seperti masakan, kereta, fesyen dan festival kecantikan tetapi juga memeriahkan industri hiburan dengan persembahan artistik, seperti banyak penganjur yang telah berusaha untuk mengatur semula pelbagai acara hiburan.

Havoc Event & Management Sdn Bhd (HAVOC), juga dikenali sebagai Pesta Makanan Havoc, mahu memperingati masyarakat pada tahun ini dengan aktiviti menyeronokkan yang pasti “pecah” acuan.

Lihat barisan artis. Acara seperti festival ini akan berlangsung di beberapa bandar sebagai sebahagian daripada program yang dipanggil Havoc Midnight Concert.

Selain unik, Tun Syed Yahya Syed Othman, Pengarah Kanan Perancangan Strategik untuk Pelancongan Malaysia, telah bersetuju untuk menghadiri tayangan perdana festival itu pada 18 Julai di Teater Asia di Gombak untuk Festival Havoc, yang memasuki tahun keenamnya.

Barisan penghibur termasuk Kugiran Masdo, Noh Salleh, Tingkat 88, Zynakal, Yonnyboi, dan KClique akan merobohkan tempat julung kali diadakan pada 3 dan 4 September 2022, di Dataran Karnival di Shah Alam, Selangor.

Peminat boleh membeli tiket untuk melihat pemuzik kegemaran mereka bermain dari 10 pagi hingga 12 malam bermula pada harga RM 69 untuk Early Bird di Zon Biasa, RM 109 untuk Early Bird di Zon Rock, RM 199 untuk Combo Rock Zone, dan RM 120 untuk Combo Zon Biasa.

Melalui www.ticket2u.com, anda boleh membeli semua tiket.

Paling menarik, jika anda terlepas persembahan di Shah Alam pada 3 dan 4 September, Konsert Havoc Midnight akan diadakan di MITC Melaka pada 4, 5 dan 6 November 2022.

Selain itu, karnival Havoc di Johor Bahru akan ditutup oleh barisan pemuzik ini, yang bertaraf tinggi dan mempunyai pelbagai peminat.

Dan untuk menambah ketegangan, Konsert Havoc Midnight akan berlangsung pada 30 dan 31 Disember, dua malam terakhir sebelum 2023 menyambut alaf baharu, untuk memperingati permulaan tahun pada 1 Januari.

Konsert Havoc Midnight selatan untuk negeri ini akan berlangsung di Johor Bahru di Padang B Plaza Angsana!

“Ini akan menjadi sebuah festival muzik yang tidak akan dilupakan bukan sahaja oleh peminat-peminat  industri muzik tempatan.

“Bayangkan dari genre muzik Masdo sehingga hip hop dan rap mantap KClique sehingga dendangan legenda kita, Noh Hujan, semuanya akan anda perolehi pada satu malam.

“Jadi jangan sampai terlepas kerana ada tiga venue yang menanti anda untuk dihiburkan!,” ujar Firdaus Nadxaman selaku Ketua Pegawai Eksekutif Havoc Event & Management Sdn Bhd.

Kami diingatkan sekali lagi bahawa kami mempunyai dua pilihan untuk acara ini: Padang B Plaza Angsana di Johor Bahru atau MITC di Shah Alam, Selangor.

Jangan lupa bahawa anda boleh membeli semua tiket anda pada harga yang anda pilih dengan melayari www.ticket2u.com.

Jangan risau; Selain hiburan yang disediakan oleh Cuti Cuti Malaysia dan Tourism Malaysia, terdapat juga festival kulinari dan jualan lain yang telah menjadi tanda dagangan dan mendapat kerjasama mereka sejak acara ini ditubuhkan pada 2019.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button