Berita

KISAH TENTANG HATI PEREMPUAN DALAM LAGU TERBAHARU JACLYN VICTOR

Jika perkongsian ingin bertahan, ia mesti diasaskan atas kepercayaan dan kesetiaan. Walaupun merasakan perkara yang sama, kedua-dua pihak harus berusaha untuk kekal bahagia. Lagu terbaru Jaclyn Victor, WANITA, cuba merangkum intipati itu.

Jaclyn Victor sebenarnya telah berjaya dalam beberapa anugerah muzik berprestij, seperti Anugerah Juara Lagu, Anugerah Industri Muzik, dan Anugerah Planet Muzik. Dia biasa dengan perniagaan muzik tanah air. Gaya suaranya yang memerintah tidak pernah gagal menarik minat. Jangkauannya sebagai penyanyi menjadikannya lebih dikenali.

Jaclyn sekali lagi menyerlah di persada muzik negara dengan single terbarunya, yang ditulis oleh Khaleel dan Johan John. Emosi dan harapan seorang wanita terhadap pasangannya diterokai dalam lagu PEREMPUAN ini. Sebagai tambahan kepada cinta yang tulen, seorang wanita meletakkan nilai tinggi pada kejujuran dalam kedua-dua harapannya terhadap pasangannya dan tindak balas mereka terhadapnya. Lagu PEREMPUAN ini meneroka perasaan dan harapan wanita terhadap pasangannya. Seorang wanita meletakkan penekanan yang tinggi pada kejujuran dalam kedua-dua jangkaannya terhadap pasangannya dan tindak balas mereka terhadapnya, di samping kasih sayang yang tulen.

Menurut Jaclyn Victor sendiri, “Tiada apa yang diharapkan oleh seseorang dari pasangannya selain kejujuran dalam perhubungan. Walaupun pelbagai ranjau dan rintangan yang perlu dihadapi, selagi pasangan itu jujur pasti sesebuah perhubungan itu dapat bertahan sehingga ke akhir hayat. Jadi, saya berharap buah tangan terbaharu saya ini akan digemari dan mendapat tempat di hati para peminat.“

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button