Berita

KEMPEN TIKET EMAS KEMBALI KE SURIA KLCC DENGAN GANJARAN JUMLAH RM500,000

Mulai hari ini hingga 18 September 2022, dua baucar beli-belah bernilai RM 5,000 akan diberikan setiap hari di Suria KLCC sebagai sebahagian daripada Kempen “The Golden Ticket”.

Berikutan kejayaan besarnya pada 2020 dan 2021, kempen “The Golden Ticket” membuat lawatan ketiga ke Suria KLCC. Pelanggan yang membelanjakan RM500 atau lebih untuk dua resit daripada mana-mana peruncit yang mengambil bahagian layak memenangi tiket emas bernilai RM5,000. Di Centre Court, 100 kotak misteri akan “disediakan”, setiap satu dengan sekeping ” Golden Ticket ” tersembunyi di dalamnya. Pelanggan yang tidak bernasib baik untuk memenangi ” Golden Ticket ” dalam kempen cabutan bertuah ini masih akan menerima ganjaran ‘Purple Ticket’ bernilai RM50 yang akan didapati di dalam setiap kotak.

Pemenang “Golden Ticket” juga akan diberi penghormatan melalui pengalaman menyiarkan gambar di laman web “The Wall of Winners”. Pada skrin digital yang bergerak di Gelanggang Tengah, gambar dan video pemenang bertuah akan dipaparkan.

Semasa dua sesi cabutan, satu dari 10:00 pagi hingga 2:00 petang dan satu lagi dari 5:00 petang hingga 9:30 malam, dua pemenang bertuah akan dipilih secara rawak. Bilangan tiket yang tersedia untuk setiap sesi akan meningkat sebanyak 100. Sebarang tiket tambahan yang tidak digunakan pada hari berikutnya akan digabungkan dengan tiket lain.

Setiap pelanggan hanya dibenarkan mengambil bahagian dalam satu sesi cabutan “Tiket Emas” terhad setiap hari. Prosedur lukisan hanya sah pada hari resit pembelian.

“Tri bergerak” dari Suria KLCC yang bertemakan “Tiket Emas” dan diarak ke seluruh Kuala Lumpur, adalah cubaan untuk menghebahkan promosi ini. Ia berfungsi sebagai pratonton prospek keemasan yang menanti pengguna Suria KLCC. “Tiket Ungu” bernilai RM10 dan “Tiket Emas” bernilai RM50 kedua-duanya disertakan dalam setiap Kotak Misteri yang ditawarkan sebagai sebahagian daripada Kempen Mini Mudah Alih “Tiket Emas” ini.

“Kami amat berbesar hati untuk kembali dengan Kempan ‘The Golden Ticket’ pada tahun ini melihat pada sambutan yang sangat hebat pada tahun-tahun yang lepas daripada pelanggan setia kami. Kempen ini dilihat menerima penghargaan yang tinggi apabila kami berusaha memastikan hampir kesemua pelanggan yang berbelanja akan membawa peluang sebentuk ganjaran”

“Dengan kelangsungan pandemik yang semakin dalam kawalan, kami berharap agar inisiatif ini memberi impak yang positif untuk para peruncit di Suria KLCC dan secara tidak langsung membantu peningkatan ekonomi negara menginjak akhir tahun 2022” jelas Ketua Pegawai Eksekutif Suria KLCC Sdn Bhd, Andrew Brien.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button