Berita

Keanggunan Amyra Rosli Pesona Wajah Baharu Safi Youth Gold

Berkuatkuasa tahun ini, Amyra Rosli akan berkhidmat sebagai duta Safi Youth Gold yang baharu berkat kecantikannya yang elegan dan daya tarikan yang mempesonakan.

Nampaknya tanggungjawabnya sebagai isteri dan ibu kepada dua orang anak tidak terjejas dengan jadual hariannya yang padat dalam dunia lakonan, pengacaraan dan peragaan. Dia sebenarnya memberi inspirasi kepada ramai wanita untuk mengekalkan pesona mereka dalam kehidupan seharian dengan kecantikan dan gelagatnya yang anggun.

Pengurus Kanan Produk Safi, Kazlina Mohd Kassim, memuji individu menarik ini kerana memiliki daya tarikan yang menawan dan sikap merendah diri yang berterusan walaupun sudah dikenali ramai.

“Beliau menyerlahkan penampilan Muslimah yang serba moden, bergaya serta berkeyakinan untuk mengejar impian dalam apa jua bidang kerjaya yang diceburi tanpa mengetepikan tanggungjawabnya sebagai isteri dan ibu,” jelasnya.

Menurut Kazlina, Amyra dan Safi Youth Gold terbukti sebagai pasukan yang boleh dipercayai, terbukti dengan fakta bahawa Amyra memperoleh Anugerah Personaliti Paling Dipercayai pada sambutan Ulang Tahun ke-24 Anugerah Anugerah Jenama Dipercayai) 2022. Melalui undian pengguna di seluruh negara, Safi telah dipilih sebagai pemenang Pingat Emas Produk Penjagaan Kulit Wanita Paling Dipercayai 2022.

Amyra mengekalkan kulit wajahnya supaya sentiasa kelihatan anjal, bebas garis topeng muka, dan bebas jeragat, apatah lagi dalam keadaan sekarang yang memerlukan penggunaan berjimat cermat berjam-jam. Kesibukan tugas harian juga bukan alasan buat Amyra.

Oleh itu, tiga pilihan serum—Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir dan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum—tersedia pada masa yang sesuai untuk membantu wanita dalam menangani pelbagai jenis kulit yang berkaitan dengan penuaan. isu.

Menariknya, pengguna boleh memilih serum terbaik berdasarkan keperluan kulit mereka sendiri untuk mempamerkan keberkesanannya. Dengan menyapu serum selapis demi selapis pada muka, serum berganda yang mengandungi vitamin C, 98 peratus emas tulen, dan glutathione boleh digunakan.

Kulit berkedut dalam adalah calon yang baik untuk Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion. Serum ini membantu dalam meningkatkan pembentukan kolagen untuk menjadikan kulit kelihatan lebih anjal manakala ia juga mudah digunakan iaitu hanya sapuan ke seluruh muka.

Bagi mereka yang mempunyai kulit kusam dan berjeragat, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir adalah disyorkan. Berdasarkan penemuan ujian klinikal, ia mengurangkan jeragat sebanyak 87 peratus dengan ketara dan mencerahkan kulit untuk bersinar lebih berseri. Elixir ini menumpukan pada penggunaan pada tulang pipi dan dahi, yang merupakan kawasan atas muka.

Bagi wanita yang bergelut dengan dagu berlapis dan kulit yang kusut, Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum adalah disyorkan. Dengan menggunakan serum ini, dagu berlapis dapat dikurangkan sebanyak 50% dalam masa 15 minit (berdasarkan keputusan ujian klinikal).

Kulit diketatkan oleh serum ini, menjadikannya kelihatan lebih tegang dan muda, dan ia juga membantu dalam mengurangkan kedutan leher. Sapuan serum ini adalah pada bahagian bawah muka iaitu pipi, garis rahang, bawah dagu dan leher.

Barisan produk serum paling sesuai untuk wanita berumur 29 tahun ke atas, yang inginkan penyelesaian penjagaan kulit yang mudah digunakan untuk merawat masalah kulit yang berkaitan dengan penuaan seperti kulit kusam, kering dan kehilangan keanjalan.

Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion 20ml, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir 29g, dan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum 30ml adalah tiga pilihan untuk serum yang harganya berpatutan. Barisan produk Safi Youth Gold dipasarkan ke seluruh negara di beberapa peruncit khusus dan dalam talian di kedai rasmi Wipro Unza di Shopee dan Lazada.

Ia ditawarkan untuk dijual pada harga berpatutan antara RM10.50 hingga RM62.55. Lazada boleh didapati di https://bit.ly/3IeG0nT, manakala Shopee boleh didapati di https://bit.ly/3R51IyX. laman web Watsons di https://bit.ly/2O6zcwT dan Guardian boleh didapati di bit.ly/3OCP2Ob.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button