Berita

HYdeout berkolaborasi dengan siri animasi kegemaran penonton, Upin & Ipin

KUALA LUMPUR – Menjadi lokasi menjamu selera pertama yang bertemakan mesra keluarga di Grand Hyatt Kuala Lumpur, HYdeout mula bertapak di sana sejak Disember 2020. Berkolaborasi dengan pemenang anugerah siri animasi yang paling digemari di Malaysia iaitu Upin & Ipin. Dengan bertemakan ‘Dinotopia’ pihak hotel teruja untuk mendedahkan tema baru eksklusif bermula 9 April 2022.

HYdeout telah berkembang pesat sejak ia menampilkan tema klasik yang bergema dengan baik dengan golongan muda seperti ‘Spookyville’ dan ‘Dinotopia’ – semuanya terima kasih kepada rakan kongsi imaginatif, La memoria, syarikat pengurusan acara yang disegani di sebalik idea hiasan bertema fenomenal HYdeout.

Tema ‘Kampung In The City’ yang serba baharu di HYdeout meraikan intipati Upin & Ipin melalui semua yang ditawarkan oleh tempat perlindungan bertema – daripada bufet “all-you-can-eat” yang lazat kepada hiburan yang merangsang seperti permainan yang “messy play”, permainan tradisional , lukisan ‘wau’, sudut bacaan, gerai karnival, dinding 3D, tayangan filem dan banyak lagi. Anak-anak pun mungkin terkejut dengan penampilan istimewa dari Upin & Ipin sendiri.

Harga bufet Ramadhan untuk kanak-kanak adalah RM168 manakala untuk dewasa berharga RM248 bermula dari 9 April sehingga 30 April 2022. Masa beroperasi HYdeout bermula jam 6.30 petang sehingga 10 malam.

Harga bufet pada hari biasa bermula 6 Mei 2022 dan seterusnya adalah sama seperti harga bufet Ramadhan, bezanya adalah waktu dan hari HYdeout beroperasi. Pada hari Sabtu dan Ahad, HYdeout beroperasi pada jam 11 pagi sehingga 2 petang. Pada hari Sabtu sahaja, HYdeout beroperasi pada jam 7 petang sehingga 10 malam.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button