Berita

Hisense 4K 100-inci Smart Laser TV 100L5F

Nikmati pengalaman sinematik setiap kali anda menghidupkan televisyen (TV) anda di rumah dengan Hisense 4K 100-inci Smart Laser TV 100L5F

Apabila anda berfikir untuk menonton wayang, beberapa imej terlintas di fikiran: skrin besar, bunyi sekeliling, kusyen yang selesa, lampu yang malap dan bau popcorn yang manis. Menonton filem di teater berbanding di rumah adalah pengalaman yang berbeza dan dicari-cari.

Bayangkan anda boleh menikmati pengalaman sinematik setiap kali anda menghidupkan televisyen (TV) rumah anda. Hisense 4K 100-inci Smart Laser TV 100L5F dilengkapi sepenuhnya untuk memberikan anda pengalaman mewah di pawagam rumah anda sendiri.

Kini tiada lagi ketidakselesaan mata semasa menonton televisyen kerana dengan skrin besar Skrin TV Laser Hisense 100-inci menggunakan imej reflektif dan bukannya imej yang ditujukan pada mata anda, yang boleh menyebabkan keletihan mata. Akibatnya, walaupun anda menonton rancangan untuk jangka masa yang panjang, anda tidak akan mengalami sebarang ketegangan mata. TUV Rheinland memperakuinya untuk ujian cahaya biru rendah. Hampir tiada cahaya biru berbahaya yang menyebabkan mata penonton gatal akibat menonton TV yang berpanjangan.

Teknologi sinematik di rumah anda dengan TV Laser Pintar 100-inci Hisense 4K 100L5F yang menggunakan teknologi canggih yang hanya dilihat pada skrin pawagam untuk memberikan jenis perincian fokus laser dan visual terang yang biasanya dilihat pada skrin pawagam.

Seterusnya bunyi sekeliling yang merakam filem dengan sempurna. Untuk membolehkan ini, Hisense 4K 100-inci Smart Laser TV 100L5F dilengkapi dengan teknologi audio yang unggul, Dolby Atmos Audio dan 30W prestasi audio. Bukan sahaja bunyi akan datang dari semua arah, tetapi anda akan berasa seolah-olah anda hidup dalam filem.

Pusat hiburan semua-dalam-satu. Untuk pengalaman hiburan yang meluas dan mesra pengguna, VIDAA U4 menyediakan akses mudah kepada lebih 200 apl global dan 60 serantau seperti Netflix, YouTube dan banyak lagi. Jadi anda tidak perlu berpuas hati dengan filem sahaja, anda juga boleh menstrim video dan rancangan kegemaran anda pada pelbagai aplikasi.

Apa yang anda perlukan sekarang ialah beberapa kusyen yang selesa dan beberapa popcorn mentega manis & masin dengan Hisense 4K 100-inci Smart Laser TV 100L5F dan anda bersedia untuk menonton sinematik tanpa henti. Untuk maklumat lanjut mengenai TV Laser 100-inci Hisense, lihat https://www.hisense.com.my/product/4k-smart-laser-tv-100l5f/ dan di YouTube https://www.youtube.com/watch?v=IASF9cHqFOs

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button