Berita

GELAGAT NAKAL DARA AKAN MENCUIT HATI DI SLOT LESTARY

Akan berlaku pertengkaran setiap kali Hariz dan Dara bertembung! Demi menyelamatkan diri, Dara menjadikan Hariz menyamar sebagai kekasihnya ketika berada di kampung. Dara tidak mampu untuk jatuh cinta dengan Hariz yang tidak sesuai dengan gadis Kuala Lumpur ini. Adakah permusuhan ini akan berubah menjadi cinta? Nantikan kesudahan drama komedi-romantik itu, yang akan menampilkan lakonan cemerlang Syafiq Kyle dan Riena Diana dalam slot Lestary, bermula pada 24 Ogos. Ia akan bersiaran setiap hari Rabu hingga Sabtu pukul 9:00 malam, dan ia akan juga tersedia untuk distrim di iQIYI sehari selepas ia disiarkan di TV3.

Drama bersiri 20 episod ini adalah terbitan OrangeTree Production Sdn Bhd dan dibintangi oleh Riena Diana, Syafiq Kyle, Sean Lee, Shah Rezza, Rozita Che Wan, Afifah Nasir, dan ramai lagi. Kisah ini ditulis oleh Rasheda Ghazali.

Ibunya mahu menghantar Dara pulang ke kampung kerana gayanya yang agresif meluncur dan sering mendatangkan masalah, lalu dia mendekati Kak Ros (Rozita Che Wan) untuk mendapatkan nasihat tentang cara mengajar dan melembutkan tingkah laku anaknya. Disebabkan dia berkongsi kedai runcit dengan bapa Hariz, Dara dan Hariz yang bergaduh di Kuala Lumpur, kini bertembung di kampung mereka di Kuala Selangor.

Ibunya ingin memperkenalkan Dara kepada anak kawannya dalam usaha membentuk semula peribadi Dara dan menjadikannya lebih baik dan menarik. Dara yang lebih suka mengelak daripada dipaksa untuk bertemu lelaki itu merayu Hariz untuk menjadi teman lelaki jangka pendeknya. Dara mesti bersumpah untuk tidak jatuh cinta dengan Hariz agar dia menerimanya sebagai teman wanitanya.

Bolehkah Dara dan Hariz mencapai persefahaman demi hubungan rekaan mereka? Mampukah Dara menyimpan kata-kata yang dia tidak akan jatuh cinta dengan Hariz? Jangan ketinggalan drama menyayat hati ini menerusi slot Lestary mulai 24 Ogos 2022, setiap Rabu hingga Sabtu jam 9.00 malam, dan perkhidmatan penstriman iQIYI sehari selepas disiarkan di TV3. Selain itu, ia menampilkan sari kata Inggeris dan Bahasa Malaysia yang boleh diakses oleh penonton secara percuma pada bila-bila masa dengan melayari www.iQ.com/local atau dengan memuat turun aplikasi iQIYI daripada App Store atau Play Store. Episod terbaru drama ini mungkin ditonton oleh pelanggan VIP iQIYI 1 jam selepas ia disiarkan di TV3, manakala pengguna percuma mesti menunggu 48 jam.

Peningkatan lebih 15 kali ganda dalam pengguna sejak dilancarkan di Malaysia pada 2020 telah menjadi petanda yang menggalakkan untuk iQIYI. Berdasarkan jumlah muat turun, jumlah ahli aktif bulanan dan jumlah masa yang dihabiskan di tapak, iQIYI disenaraikan sebagai perkhidmatan penstriman Asia teratas di Malaysia untuk pertumbuhan keseluruhan pada 2021.

Lawati profil media sosial Facebook, Twitter, YouTube dan Instagram TV3, iaitu @TV3Malaysia dan @dramasangat, untuk mengetahui maklumat terkini tentang drama kegemaran anda.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button