Berita

DRAMA RISIK PADA HATI – RELAKAN CINTA, MENGHAPUS DERITA

Demi cinta, seorang isteri akan mengorbankan separuh jiwanya. Dia mahu cinta mereka sempurna, dan akan melakukan apa sahaja untuk pasangan tercintanya. Berbaloikah usaha yang dilakukannya? Risik Pada Hati, drama bersiri terbaru, akan mengandungi semua penyelesaiannya. Risik Pada Hati akan ditayangkan di Akasia TV3 pada 27 Jun 2022, dan akan disiarkan secara langsung di www.tonton.com.my Risik Pada Hati, filem terbitan Zamriez Golden Pictures, adalah berdasarkan buku berjudul sama karya Hanni Ramsul. Pelakon terkemuka tanah air termasuk Zara Zya, Izzue Islam, Alif Satar dan Ummi Nazeera antara ramai lagi membintangi drama bersiri 28 episod ini yang diterajui oleh Pali Yahya.

Alif Satar sebagai Adam.

Sepasang cinta ialah Hayfa (Ummi Nazeera) dan Adam (Alif Satar). Mereka telah lama berkahwin dan telah mencuba pelbagai kaedah, tetapi mereka masih belum dikurniakan zuriat. Untuk mendapatkan zuriat, Hayfa akhirnya memutuskan untuk meyakinkan Adam untuk mengahwini Aisya (Zara Zya).
Saranan Hayfa ditolak oleh Adam yang terpinga-pinga. Hayfa mendakwa bahawa dia akan melakukan apa sahaja untuk menjadikan cintanya pada Adam sempurna. Adam akhirnya bersetuju dan mengahwini Aisya. Adam secara konsisten adil dan melayan kedua-dua isterinya sama rata.

Umi Nazeera sebagai Hayfa.

Benarkah pengorbanan Hayfa akan mengeratkan hubungan mereka atau hanya akan membuatkan hubungan mereka semakin goyah? Adakah Adam telah melayan Hayfa berbeza atau keikhlasannya semakin pudar? Bagaimana dengan Aisya? Bagaimana pula dengan Aisya? Mampukah mereka sama-sama menggapai kebahagiaan itu semula?

Zara Zya sebagai Aisya.

Jangan ketinggalan Risik Pada Hati menerusi slot Akasia di TV3 dan strim langsung di www.tonton.com.my bermula pada 27 Jun 2022, setiap Isnin hingga Jumaat jam 7:00 malam.
Lawati @TV3Malaysia di Facebook, @TV3Malaysia di Twitter, @TV3Malaysia di YouTube, dan @dramasangat di Instagram rasmi Drama Sangat untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai drama kegemaran anda.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button