Berita

Drama Ku Punya Hati Akan Mengisi Slot Akasia Ogos Ini

Kehidupan Rashidah menjadi subjek spekulasi di latar belakang, walaupun penyokongnya merujuknya sebagai Sweet Rashidah. Rashidah tabah mengharungi rintangan dalam hidupnya walaupun keluarga Noah melihatnya sebagai orang luar apabila cinta pasangan itu terpaksa dirahsiakan daripada mereka. Tonton drama terbaru Ku Punya Hati terbitan TV3 pada jam Akasia untuk melihat bagaimana kesudahan hubungan Rashidah dan Noah. Bermula pada 4 Ogos jam 7 malam. pada hari Isnin hingga Jumaat, www.tonton.com.my akan menyiarkan secara langsung drama menarik ini.

Puovin dan Tommy Loh menulis skrip Ku Punya Hati, yang diterbitkan oleh Sha’s Media Sdn Bhd dan diarahkan oleh Azmi Hatta. Sharifah Rose, Nabil Aqil, Hafidz Roshdi, Zila Bakarin, Salina Saibi, Luqman Hafidz, Alya Iman, dan penghibur terkenal lain bakal menjadi antara 28 episod drama bersiri ini.

Noah (Nabil Aqil) dan Rashidah (Sharifah Rose) telah bersetuju untuk merahsiakan hubungan sah mereka daripada orang lain untuk melaksanakan kewajipan profesional mereka. Layanan yang diterima Rashidah daripada keluarga Noah, yang menganggapnya sebagai orang asing di rumah mereka, menyumbang kepada perasaannya yang terperangkap dan patah hati walaupun dirahsiakan.

Apabila rahsia mereka didedahkan kepada semua orang di sekeliling mereka, isu-isu berlaku dalam hubungan Noah dan Rashidah yang menyebabkan ia rosak. Adakah mereka berdua sanggup mengharungi cabaran yang dilemparkan? Mungkinkah Rashidah dan Noah dapat berdamai dan hidup bahagia selama-lamanya?

Sharifah Rose dan Nabil Aqil

Mulai 4 Ogos, tonton Ku Punya Hati setiap Isnin hingga Jumaat jam 7 malam. di Akasia TV3 atau strim secara langsung dalam HD di www.tonton.com.my.

Lawati akaun media sosial rasmi TV3 di Facebook, Twitter, YouTube, dan Instagram (@TV3Malaysia), serta Instagram rasmi Drama Sangat (@dramasangat), untuk mengikuti perkembangan drama kegemaran anda.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button