Berita

DATUK SERI SITI NURHALIZA & JOHAN MENUTUP TIRAI EPISOD AKHIR ICSYVMY MUSIM KE- 5

I Can See Your Voice Malaysia, dengan kemunculan penyanyi terkemuka tanah air dan Ratu Pop Malaysia, Datuk Seri Siti Nurhaliza, sebagai artis jemputan, Malaysia, program popular yang purata sehingga 2 juta penonton bagi setiap episod siaran, kini memasuki episod akhir.

Setelah bekerja dalam industri muzik tanah air selama 27 tahun, bolehkah Datuk Seri Siti Nurhaliza melihat gimik penyanyi luar biasa dan adakah beliau berjaya mencari vokalis tulen untuk berduet di pusingan akhir?

Selain penyiasat biasa Dato’ Rosyam Nor, Janna Nick, dan Andi Bernadee, episod terakhir ICSYVMY5 diserikan lagi dengan penampilan Johan, Wany Hasrita, dan Bob Yusuf sebagai penyiasat jemputan. Dengan telatah Johan yang kerap menampilkan jenaka spontan yang mengejutkan, penonton sudah pasti akan ketawa sepanjang episod ini tanpa berdarah gusi atau sakit perut. Saksikan juga gelagat lucu dan berterus terang Datuk Seri Siti Nurhaliza yang jarang dipertontonkan kepada umum.

Adakah kewujudan enam panel penyiasatan ini dapat membantu Datuk Seri Siti Nurhaliza atau ia hanya merumitkan keadaan? Pastikan anda menontonnya pada hari Ahad, 31 Julai jam 9.30 malam. di TV3 supaya anda tidak ketinggalan.

Digi ialah penaja utama ICSYVMY 5, dengan Kinohimitsu, Nivea, Hot FM, Oh Bulan, Xtra, dan Senang Terhibur berkhidmat sebagai penaja bersama. Setiap Ahad jam 9.00 malam. di TV3, I Can See Your Voice Malaysia 5 dihoskan oleh Izzue Islam dan Ain Edruce. Anda juga boleh menontonnya secara langsung dalam HD dalam talian di http://www.tonton.com.my. Untuk memulakan perbualan di media sosial, gunakan #ICSYVMY.

Layari http://www.xtra.com.my/ untuk maklumat lanjut dan kemas kini terkini mengenai rancangan TV3, dan ikuti akaun media sosial rasmi di Facebook, Instagram dan Twitter di @TV3Malaysia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button