Berita

DALAM MINGGU KE 6, ADAKAH ZAMANI BERJAYA KENAL PASTI PENYANYI SEBENAR?

Ella dan Misha Omar berjaya mengecapi episod minggu lalu apabila meneka siapa penyanyi sebenar antara peserta.

Episod ini menampilkan artis “legenda” Zamani yang tidak asing lagi dalam persada seni tanah air. Beliau terkenal sebagai penyanyi pop rock Malaysia yang popular, dan turut mempersembahkan lagu-lagu hitnya yang masih digemari ramai.

Panel tetap Datuk Rosyam Nor, Janna Nick, dan Andi Bernadee kekal, tetapi kali ini mereka disertai oleh panel jemputan Ropie, Hazama, dan Black. Sudah tentu Hazama dan Black mempunyai kelebihan tersendiri berdasarkan pengalaman menyanyi. Akibatnya, menilai peserta tidak sukar bagi mereka. Bolehkah kelebihan itu, walau bagaimanapun, membantu mereka dalam I Can See Your Voice Malaysia? Adakah pandangan Ropie akan dipandang serius apabila mengulas enam peserta ini nanti, memandangkan latar belakangnya sebagai pelawak dan tabiatnya yang suka melawak di kaca TV? Minggu ini, jangan lepaskan I Can See Your Voice Malaysia 5!

I Can See Your Voice Malaysia 5 disiarkan setiap Ahad jam 9.00 malam. di TV3 dan strim secara langsung dalam HD di www.tonton.com.

Digi ialah penaja utama I Can See Your Voice Malaysia 5, dengan Kinohimitsu dan Nivea sebagai penaja bersama, Hot FM sebagai rakan radio, dan Oh Bulan, Xtra, dan Senang Terhibur sebagai rakan kongsi digital. Gunakan hashtag #ICSYVMY untuk memulakan perbualan di media sosial.

Layari www.xtra.com.my untuk maklumat lanjut dan perkembangan terkini mengenai program TV3, dan ikuti laman media sosial rasmi Facebook, Instagram, dan Twitter di @TV3Malaysia.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button