Berita

CUCKOO International Perkenal Inovasi Terkini dan Duta Jenama, Budayakan Kesihatan di Rumah

RETHINK HEALTH, RESTART HOME

 Healthy Home Creater (Jenama Pencipta Rumah Sihat) untuk rakyat Malaysia, CUCKOO International (MAL) Sdn. Bhd. (CUCKOO International) telah memperkenalkan satu siri penyelesaian inovatif, termasuk penapis air ‘flagship’serta rangkaian penyaman udaranya yang pertama. Justeru, CUCKOO International telah melantik artis Korea Selatan yang terkemuka, Lee MinHo, sebgai Duta Jenama baharunya, yang akan berganding tangan dengan Duta Malaysia, Dato’ Sri Siti Nurhaliza, bagi mewakili CUCKOO International dan #SAMASAMA memberi inspirasi kepada orang ramai untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat dan Bahagia.

Rethink Health, Restart Home

CUCKOO International telah berkembang menjadi satu jenama isi rumah yang menyentuh pelbagai aspek kehidupan sihat pelanggan kami. Tatkala tabiat harian dan persekitaran kita berubah, harapan terhadap kesihatan dan kualiti hidup lebih baik tentu akan meningkat.

CUCKOO International memacu fokusnya pada kediaman yang sihat menerusi empat tonggak tawaran holistic. Kemajuan terkini dalam empat tonggak Healthy home tersebut membolehkan pelanggan menerapkan kesihatan ke dalam rumah secara lebih mudah dan bijak.

Antaranya tonggak Halthy Appliances (Peralatan Rumah) dimana syarikat CUCKOO ini memaparkan teknologi yang canggih dan membolehkan Penapis Air CUCKOO TITAN mengeluarkan air panas 100c secara aserta merta. Selain itu, penapis air berinovatif ini mampu mengeluarkan air pensterilan yang dapat menghapuskan 99.9% kuman dan racun perosak apabila membasuh sayur-sayuran atau buah-buahan.

Tonggak Healthy Lifestyle (Penjagaan Kecantikan) dengan Wonderlab Group.Kumpulan ini yang menerajui jenama WonderLab, WonderDewi dan BeauSiti x WonderLab, yang menawarkan rangkaian produk penjagaan kulit, kosmetik dan minuman berkhasiat yang luas. Selain itu, peminat WonderDewi pasti akan teruja dengan pengenalan WonderDewi-C Minuman Jus Buah Campuran Kurma dan Nanas, sebgai tambahan perisa baharu kepada rangkaian jus berkhasiatnya yang lazat.

Tonggak Healthy Home Care (penjagaan rumah) dengan wonderKlean. CUCKOO International berazam mengaktifkan pembasmian kuman untuk melindungi kakitangan perkhidmatannya. Idea ini berkembang menjadi tawaran perkhidmatan yang pertama seumpamanya untuk pelanggan  setianya menerusi WonderKlean. WonderKlean menyediakan perkhidmatan servis penjagaan dan pembersihan kediaaman yang komprehensif, termasuk pembasmian kuman dalaman, serta perkhidmatan pembersihan untuk mesin basuh, peralatan dapur, penghawa dingin dan tilam.

Creating a Healthier Home with CUCKOO Brand Ambassadors Dato’ Sri Siti Nurhaliza dan Lee MinHo

Pelancaran barisan produk baharu dengan memperkenalkan Lee MinHo sebagai awjah  baharu jenama CUCKOO, di samping mengekalkan Dato’ Sri Siti Nurhaliza sebagai dutanya. Kedua-dua personaliti ini mempamerkan pencapaian yang gemilang, bakat yang tinggi serta usaha konsisten untuk mengejar kecemerlangan dalam segala yang dilakukan tidak kira sebagai penghibur, pelakon, usahawan, suri teladan mahupun dermawan.

GOODPLAN merupakan teras penting untuk memastikan produk dan perkhidmatan CUCKOO International mampu diakses dan dimiliki oleh semua lapiran masyarakat. Pelan bayaran unag unik termasuk servis rutin dan waranti percuma, mewujudkan halangan lebih rendah untuk masuk bagi peralatan yang biasanya dianggap mahal untuk kebanyakan keluarga.

Untuk maklumat lanjut tentang CUCKOO International, sila hubungi mana-mana platform rasmi CUCKOO www.cuckoo.com.my , FB: CUCKOOInternational , IG: @Cuckoo_official

WONDERLAB www.wonderlab.com.my FB: WonderLabOfficial IG: @WonderLabOfficial

WonderKlean www.wonderklean.com.my FB: Wonderkleanofficial IG: @wondekleanofficial

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button