Berita

BMW Malaysia Persembahkan BMW 3 Series Edisi Terhad.

BMW Malaysia memperkenalkan Edisi Terhad BMW 320i M Sport Edition Baharu dan BMW 330i M Sport Edition, kedua-duanya dipasang secara tempatan dan dilengkapi dengan peralatan tambahan untuk meningkatkan pengalaman pemanduan premium sedan sukan terlaris dalam segmen premium Malaysia.

BMW Malaysia telah melancarkan Edisi Terhad BMW 320i M Sport Edition Baharu dan BMW 330i M Sport Edition Baharu, kedua-duanya dipasang secara tempatan dan dilengkapi dengan peralatan tambahan untuk meningkatkan pengalaman pemanduan premium sedan sukan terlaris Malaysia dalam segmen premium industri automotif Malaysia.

BMW 320i M Sport Edition Terhad Baharu akan dilengkapi dengan Pakej M Sport, serta rim aloi ringan M 18-inci baharu dalam Gaya Double-Spoke 790 M untuk meningkatkan lagi daya tarikan varian baharu itu. Di dalam, varian baharu itu akan mempunyai sports steering berubah-ubah, stereng kulit M dan Antrasit Pelapik Bumbung Individu.

BMW 330i M Sport Edition Baharu akan tiba dengan ciri bumbung kaca elektrik dan Sistem Bunyi Surround Harman Kardon, untuk keseronokan maksimum dalam setiap pemanduan. Lampu M 19-inci baharu membolehkan roda dalam Gaya Dua Jejari 791 M juga akan tersedia. Tawaran warna luaran untuk kedua-dua varian Edisi Terhad termasuk Alpine White, Black Sapphire, Mineral Grey serta M Portimao Blue. Upholsteri dalaman ditawarkan secara eksklusif dalam Kulit Vernasca Black.

BMW 320i dan 330i M Sport Editions boleh dimiliki dengan pelan ansuran bulanan masing-masing bermula daripada RM2,663.00 dan RM3,237.00 (berdasarkan anggaran pinjaman 80% untuk tempoh lima tahun). Pemilik akan menerima pengalaman Pemilikan Premium BMW Group Malaysia yang lengkap yang merangkumi:

  • Waranti Perbatuan Tanpa Had BMW 5 Tahun dengan Program Perkhidmatan Berjadual Percuma.
  • Talian Hotline Bantuan Tepi Jalan BMW dan Kemalangan.
  • Apl Mudah Alih BMW Group Loyalty+ – Kad Keistimewaan BMW.
  • Perkhidmatan BMW Dalam Talian.

Harga runcit yang dicadangkan untuk Edisi Baharu BMW 320i M Sport dan BMW 330i M Sport Baharu, termasuk Servis dan Pembaikan BMW serta Cukai Jualan dan Perkhidmatan (di jalan raya, tanpa insurans), adalah seperti berikut:

  • RM262,800.00 untuk BMW 320i M Sport Edition baharu
  • RM304,800.00 untuk BMW 330i M Sport Edition baharu

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button