Berita

BMW Malaysia mengumumkan pengemaskinian produk untuk BMW X5 xDrive45e M Sport

BMW Malaysia telah mengumumkan ciri baharu untuk BMW X5 xDrive45e M Sport pemasangan tempatan yang menambah baik bukan sahaja penampilan bergaya SAV elektrik premium, tetapi juga keselamatan dan keterlihatannya, memastikan ketenangan fikiran tidak kira perjalanan.

BMW X5 xDrive45e M Sport Baharu kini akan tiba dilengkapi dengan BMW Laserlight untuk pencahayaan yang lebih besar dan lebih luas, meningkatkan penglihatan di jalan raya untuk perjalanan yang lebih selamat. Lampu Adaptive Headlights withBMW Selective Beam dilengkapi dengan modul pancaran tinggi laser yang menawarkan keamatan cahaya yang lebih tinggi berbanding lampu dwi-LED. Perlindungan Aktif akan melihat dua lagi beg udara sisi ditambah pada baris kedua kenderaan, menjadikan jumlah keseluruhan beg udara dalam SAV premium kepada lapan unit.

Roda Aloi 21-inci 741M baharu dalam Orbit Grey menambah penampilan bergaya dan mengagumkan BMW X5 xDrive45e M Sport Baharu, juga dikenali sebagai The Boss. Live Cockpit Professional, Pembantu Memandu, Parking Assistant Plus, Rear Seat Entertainment, dan upholsteri kulit tulen Vernasca akan kekal standard pada Boss.

BMW X5 xDrive45e M Sport Baharu boleh dimiliki dengan pelan ansuran bulanan bermula pada RM 4,882.00 melalui Pelan Pembiayaan Easy Drive BMW Group Financial Services Malaysia (berdasarkan anggaran pinjaman 80 peratus untuk tempoh lima tahun). Kereta itu dilengkapi dengan pengalaman Pemilikan Premium BMW Group Malaysia yang lengkap, yang merangkumi: Waranti Perbatuan Tanpa Had BMW 5 Tahun dengan Program Perkhidmatan Berjadual Percuma; Talian Hotline Bantuan Tepi Jalan BMW dan Kemalangan; Apl Mudah Alih BMW Group Loyalty+ – Kad Keistimewaan BMW.

Harga runcit BMW X5 xDrive45e M Sport Baharu termasuk Servis dan Pembaikan BMW serta pengecualian Cukai Jualan dan Perkhidmatan (di jalan raya, tanpa insurans): RM 457,498.37 untuk BMW X5 xDrive45e M Sport Baharu

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button