Berita

BMW Group Malaysia Meraikan Pusat Pengedaran dan Individu Cemerlang di Malam Anugerah Pengedar BMW Group Malaysia 2022.

Sambutan pencapaian luar biasa dan dedikasi kepada Sheer Driving Pleasure telah dijalankan baru-baru ini oleh BMW Group Malaysia di Grand Hyatt Kuala Lumpur. Lebih 200 wakil dan individu dari seluruh rangkaian BMW hadir.

23 pengedar sah BMW, MINI, BMW Motorrad, dan BMW Premium Selection dari seluruh negara diiktiraf kerana standard perkhidmatan mereka yang cemerlang, komitmen yang tidak berbelah bahagi untuk menyediakan kereta terbaik dalam kelas dan perkhidmatan selepas jualan, dan yang paling penting, untuk memenuhi keperluan berjanji untuk menyediakan pelanggan dengan Pengalaman Pemilikan Premium.

Dalam ucapannya, Hans de Visser, Pengarah Urusan BMW Group Malaysia memberi penghormatan kepada pengedar dan rakan sekutu, “Pada tahun lepas, setiap sekutu kami telah mendedikasikan masa dan usaha yang berharga, ditambah pula dengan kemahiran cemerlang dan pengalaman bertahun-tahun mereka untuk menyampaikan kecemerlangan kepada semua pelanggan kami di Malaysia. Adalah satu penghormatan bagi kami di BMW Group Malaysia untuk mempunyai rangkaian pengedar yang berdedikasi yang bukan sahaja menunjukkan erti menjadi Nombor Satu dalam Segmen Automotif Premium, tetapi juga secara konsisten meningkatkan tahap perkhidmatan pelanggan dalam industri automotif tempatan, menjadikan ciri khas BMW Premium Ownership Experience standard untuk perkhidmatan selepas jualan di negara ini.”

Pensijilan Pakar Voltan Tinggi BMW.

Individu yang telah menerima latihan ketat dalam pengkhususan pada bateri kenderaan elektrik dan kereta BMW I telah diberikan Sijil Pakar Voltan Tinggi BMW yang baharu.

Choo Yee Khai dari Auto Bavaria Pulau Pinang, Balamurali J. Keshenan dari Auto Bavaria Tebrau, Chang Duen Khang, Chai Meng Wah dan Rampirabu Engiddaraman dari Auto Bavaria adalah antara profesional yang diiktiraf ini. Ara Damansara, Thang Chin Fai dari Millennium Welt Seremban, Thamotharan Pannirselvan dari Tian Siang Premium Auto Butterworth, Muhammad Faiz dari Regas Premium Sabah, Yap Kah Jun dan Fong Song Yuan dari Auto Bavaria Kuala Lumpur.

Anugerah Pengedar Pascajualan BMW 2022.

Malam Anugerah Peniaga BMW Group Malaysia 2022 memberi penghormatan kepada mereka yang telah cemerlang dalam bidang perkhidmatan selepas pasaran, termasuk juruteknik, wakil khidmat pelanggan, ketua alat ganti, dan ketua pascajualan dan Kategori Terbuka.

Bagi kategori Terbuka, penghormatan diberikan kepada Wai Kit Peng dari Auto Bavaria Kuala Lumpur, Supiyati binti Ahmad dari Auto Bavaria Ara Damansara, dan Tuan Mohd Shafik bin Tuan Shamsuri dari Millennium Welt Kuantan.

Bagi kategori Teknikal, penghormatan ini diberikan kepada Thamotharan a/l Pannirselvan dari Tian Siang Premium Auto Butterworth, Rodi Ajang Anthony dari Regas Premium Auto, dan Ahmad Idris bin Md Derus dari Quill Automobiles.

Penghormatan ini diberikan dalam kategori Pegawai Khidmat Pelanggan kepada Shim Kuan Guan dari Regas Premium Sabah, Noor Haslina binti Jahaya dari Lee Motors Auto Care, dan Tan Qi Herng dari Millennium Welt Batu Pahat.

Pemenang dalam kategori Peneraju Alat Ganti ialah Pea Fong Fong dari Lee Motors Auto Care dan Bijamin Anak Changgan dari Auto Bavaria di Ohor Bahru. Manakala anugerah Pemimpin Selepas Jualan dimenangi Liew Sun Hoong dari Quill Automobiles, Mohd Azlan Aladin dari Auto Bavaria Pulau Pinang dan Anthony David dari Auto Bavaria Ara Damansara.

Anugerah Pengedar BMW Motorrad 2022.

Pencapaian luar biasa setiap organisasi dalam menjadikan kehidupan pelanggan satu pengalaman telah diiktiraf oleh BMW Motorrad Dealer Awards.

Penghormatan ini diberikan kepada Mohd Hanafi Abdul Ghapar dari Auto Bavaria sebagai Juruteknik BMW Motorrad yang terbaik. pekerja Chear Motorrad Muhammad Farkhan Iman dan Ara Damansara.

Mohamad Sopian dari EL Chong Motor dan Tee Kean Chu dari Auto Bavaria Pulau Pinang adalah pemenang dalam kategori untuk BMW Motorrad Service Advisors. Eugene Francis dari Millennium Welt Kuantan dan Nicholas Yo dari Regas Premium Auto masing-masing memenangi kategori untuk Pengurus Selepas Jualan BMW Motorrad.

Wee Wei Ping dari EL Chong Motor dan Gary Saw Kooi Hong dari Auto Bavaria Pulau Pinang masing-masing mendapat tempat pertama dalam kategori Penasihat Jualan BMW Motorrad. Akhir sekali, anugerah Pengurus Jualan bagi kategori BMW Motorrad dimenangi Wong Loke Win dari Auto Bavaria Pulau Pinang dan Theresa Tan dari Regas Premium Sabah.

Anugerah Kelab MINI Issigonis 2022.

Kategori Pusat Pengedaran MINI Terbaik, Pengurus Jualan MINI Terbaik dan Penasihat Jualan MINI Terbaik bagi Anugerah Kelab MINI Issigonis menunjukkan betapa baiknya jenama MINI telah memberikan CINTA BESAR kepada pelanggan. Hadiah juga dipecahkan kepada MINI Cooper S, MINI Cooper, dan MINI John Cooper Works (MINI JCW).

Eliz Wong Yoon Hiung dari Millennium Welt Seremban dan Cally Chan Li Beng dari Auto Bavaria Pulau Pinang memenangi Anugerah Penasihat Jualan Terbaik MINI untuk MINI Cooper, manakala Farizz Wafa dari MINI Cooper S menang. Alan Yu Kok Yeong dari Wheelcorp Premium dan Salvador Rizal Mubarak. Belinda Ong Gaik Choo dan Lee Sok Yee dari Auto Bavaria Ara Damansara adalah pemenang dalam bahagian MINI JCW.

Wong Kim Kooi dari Auto Bavaria Pulau Pinang, Michael John dari Wheelcorp Premium, dan Victor Tan Wei Teck dari Auto Bavaria Ara Damansara masing-masing menerima anugerah Pengurus Jualan MINI Terbaik, untuk MINI Cooper, MINI Cooper S dan MINI JCW.

Akhir sekali, Wong Loke Win dari Auto Bavaria Pulau Pinang menerima pengiktirafan untuk kategori MINI Cooper, Jayden Liew dari Wheelcorp Premium untuk kategori MINI Cooper S, dan Azwan Yahaya dari Ingress Auto Bangsar untuk kategori MINI JCW untuk Pusat Pengedaran MINI Terbaik. anugerah.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button