Berita

BMW Group Malaysia mengumumkan struktur harga rasmi bagi fasiliti BMW i Charging miliknya di seluruh negara.

BMW Group Malaysia telah mengumumkan struktur harga rasmi untuk semua stesen Pengecasan BMW I di seluruh negara, dengan matlamat untuk memastikan akses saksama kepada infrastruktur secara nasional sambil menyampaikan Pengalaman Pemilikan Elektrik Premium berkualiti tinggi untuk semua.

BMW Group Malaysia telah melancarkan struktur pengecasan rasmi untuk kenderaan elektrik (EV) di Malaysia, dengan tujuan menyediakan akses kepada rangkaian kemudahan pengecasan yang komprehensif di seluruh negara. Rangkaian infrastruktur terdiri daripada Pengecas AC yang terletak secara strategik di seluruh negara untuk membolehkan ketenangan fikiran semasa melakukan perjalanan, sama ada antara bandar atau luar negeri. Hans de Visser, Pengarah Urusan BMW Group Malaysia berkata, Visi kami untuk Masa Depan Elektrik menjangkau lebih daripada sekadar pengembangan portfolio dan infrastruktur EV kami di BMW Group Malaysia. Kami telah lama berusaha untuk memupuk ekosistem yang berdaya maju yang sedia masa hadapan.

Pemilik BMW EV yang menggunakan kemudahan Pengecasan BMW I berkuasa casEV boleh menjadi ahli pada harga RM240 setahun dan menerima kadar pengecasan Pay-Per-Use yang berfaedah serta penggunaan percuma semua Pengecas AC mereka di seluruh negara. Pengguna juga boleh mengecas EV mereka melalui aplikasi telefon pintar chargeEV.

Malaysia mempunyai kira-kira 250 stesen pengecas di seluruh negara, dan pelanggan boleh menempah pengecas, mula dan berhenti mengecas dari jauh, dan menyemak status pengecasan kenderaan mereka dalam masa nyata. Pengguna boleh mendaftar untuk keahlian ChargEV dengan pergi ke https://chargenow.chargev.my/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button