Berita

Barisan Pelakon ‘Jangan Menangis Cinta’ & ‘Dendam Seorang Isteri’ Raikan Para Peminat

Shah Alam, 28 April 2022 – Astro menganjurkan sesi ‘meet & greet’ serta majlis berbuka puasa bersama peminat di Dataran Utara SACC Mall Shah Alam, berkat populariti ‘Jangan Menangis Cinta’ dan ‘Dendam Seorang Isteri’ yang semakin meningkat.

Amyra Rosli, Halim Radzi, Rita Nadira, Sharifah Fathimah Hawra, Idzham Ismail, dan Mak Engku dari ‘Jangan Menangis Cinta,’ serta Ziema Din, Zaryn Minn, Sefik Khair, dan penyanyi ost “Kesumat,” dan Rian Shain dari ‘Dendam Seorang Isteri’ yang hadir bermesyuarat bagi memeriahkan majlis dan meraikan kedatangan Syawal bersama peminat.

‘Jangan Menangis Cinta’ dan ‘Dendam Seorang Isteri’ kini bertakhta di hati peminat kerana kerja mendalam dan naratif mereka memfokuskan kepada ketabahan wanita dalam mengharungi pelbagai dugaan dan cabaran.

Drama Astro mendapat pengikut yang ketara di Malaysia berkat dedikasi peminat yang berdedikasi, yang juga penggerak di sebalik kejayaan Astro sebagai destinasi hiburan pertama negara. Mereka juga mendorong perbincangan tambahan di platform media sosial, menarik perhatian kepada ‘Jangan Menangis Cinta’ dan ‘Dendam Seorang Isteri.’

Ekoran itu, Astro menggunakan peluang untuk mengadakan majlis berbuka puasa sebagai tanda terima kasih di atas sokongan tidak berbelah bahagi peminat sejak awal tayangan drama tersebut.

Malah, barisan pelakon kedua-dua rancangan itu menekankan kepentingan peminat menghadiri majlis berbuka.

“Saya rasa bersyukur kerana diberikan peluang untuk meraikan peminat-peminat drama ‘Jangan Menangis Cinta’ secara fizikal. Dengan peralihan negara ke fasa endemik, acara-acara seperti berbuka puasa boleh diadakan dan ini mampu merapatkan tali silaturrahim di antara kami dengan peminat-peminat,” kata Rita Nadira, antara pelakon ‘Jangan Menangis Cinta’ yang hadir di majlis tersebut.

Barisan pelakon Jangan Menangis Cinta yang hadir ke majlis.

Salah seorang wajah ‘Dendam Seorang Isteri,’ Ziema Din, turut teruja kerana diberi peluang untuk berpisah dengan peminat drama lakonannya.

“Sudah dua tahun kita tidak boleh bersua dengan peminat di mana-mana acara. Kali ini pula saya bersyukur kerana berpeluang untuk berbuka puasa bersama mereka. Majlis seperti inilah mengubati rindu saya terhadap para peminat,” katanya.

“Saya turut ingin mengambil kesempatan ini untuk berterima kasih kepada mereka atas sokongan yang diberikan. Sokongan mereka menguatkan lagi semangat kami untuk memberikan yang terbaik,” tambah Ziema lagi.

Kemunculan episod baharu yang akan menarik emosi mereka pasti akan memikat peminat kedua-dua rancangan itu.

Barisan pelakon Dendam Seorang Isteri yang hadir ke majlis.

Dalam episod ‘Jangan Menangis Cinta’ akan datang, ternyata watak Cinta, anak syurga ini, akan menggamit rasa ingin tahu ramai penonton. Cinta diburu oleh bapanya sendiri, Zafran, yang, walaupun menderita dan sengsara, nampaknya tidak mempunyai perut untuk menjaga anaknya yang cacat.

Malah, budak istimewa itu menjadi mangsa keadaan apabila Zafran menolaknya dan dia jatuh sehingga berdarah. Awasi bibit-bibit emosi ketika Cinta merangkak untuk mengikat kaki ayahnya sendiri.

Sapsens pastinya akan mengejutkan ramai penonton apabila menonton drama kecoh tanpa henti yang menampilkan Remy Ishak, Amyra Rosli, dan Sharifah Fathimah Hawra.

Kesimpulan drama ‘Dendam Seorang Isteri’ adalah tipu muslihat Kirana yang tidak berkesudahan. Berpura-pura hamil, lawan wanita itu terjatuh dan berkata dia keguguran akibat perselisihan faham dengan Hilda.

Nama Amira telah ditukar kepada Neelisa Abdullah. Puan Diana terdorong untuk membantu Amira setelah mendengar kisah penderitaannya dan telah mengambilnya sebagai seorang anak.

Perniagaan spa Puan Diana kini bersaing sengit dengan Kirana, kerana semua pelanggan Kirana bergegas ke spa Ayu Borneo miliknya untuk membantu Amira bangun. Puan Diana juga berhasrat untuk mengambil alih Oles Spa milik Kirana dan menyampaikannya kepada Amira.

Apabila dendam semakin meningkat berkat pakatan padu Fasha Sandha dan Nad Zainal, saksikan kisahnya.

Jangan lepaskan ‘Jangan Menangis Cinta’ di saluran Astro RIA setiap Isnin-Khamis jam 10 malam, dan ‘Dendam Seorang Isteri’ di saluran Astro Prima setiap Isnin-Jumaat jam 6 petang. Kedua-dua drama juga tersedia untuk ditonton atas permintaan di Astro Box dan aplikasi Astro GO untuk lebih fleksibiliti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button