Berita

BANK ISLAM DAN VISA LANCAR KAD KREDIT-i EDISI TERHAD BERTEMAKAN FIFA

Bank Islam Malaysia Berhad (Bank Islam) meraikan acara olahraga terbesar di dunia dengan menyampaikan 10,000 Kad Kredit-i Bertemakan FIFA Visa Edisi Terhad kepada pelanggan baharu dan semasa dengan kerjasama Visa, Rakan Kongsi FIFA di seluruh dunia.

Kad Kredit-i Bank Islam Visa FIFA 2022 akan dilancarkan pada 15 Jun, dengan kempen khas untuk ahli kad tersebut. Ahli berpeluang memenangi pengalaman sekali dalam seumur hidup untuk melancong ke Qatar dan menonton perlawanan Piala Dunia FIFA secara langsung. Pelanggan boleh memperoleh penyertaan untuk kempen dengan menggunakan dan mengaktifkan kad edisi terhad atau mengumpul penyertaan dengan membelanjakan sekurang-kurangnya RM200 pada satu resit menggunakan kad semasa tempoh kempen.

Bank Islam telah bekerjasama dengan Visa untuk melancarkan Kad Kredit-i Bertemakan FIFA Visa Edisi Terhad. Reka bentuk kad dan latar belakang Piala Dunia FIFATM Trophy, peminat bola sepak boleh memperingati acara berprestij itu dan seterusnya menggembar-gemburkan keseronokan FIFA WorldCup Qatar 2022TM. Pelanggan boleh memohon kad ini dan berpeluang memenangi tiket untuk menonton perlawanan Piala Dunia secara langsung di Qatar dan barangan berkaitan FIFA yang menarik.

Pemenang Kad Kredit-i Bertemakan Visa FIFA boleh memenangi perjalanan seumur hidup ke Qatar serta faedah lain termasuk perlindungan takaful percuma untuk baki tertunggak dan ganjaran TruPoints untuk setiap RM1 yang dibelanjakan menggunakan kad tersebut. Ahli Kad dengan sekurang-kurangnya 12 transaksi setahun juga layak untuk pengecualian yuran tahunan.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Kad Kredit-i Bertemakan FIFA Visa Edisi Terhad Bank Islam pelanggan boleh melayari laman web Bank Islam di www.bankislam.com/qatar/

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button