Berita

ALAMI KUALITI VISUAL UNGGUL DENGAN HISENSE ULED TV SIRI U7H

Selepas keluaran siri TV 4K UHD A6100H premium terbaharu Hisense, Hisense Malaysia berbesar hati untuk mengumumkan keluaran siri TV serba baharu yang dilengkapi dengan teknologi ULED termaju Hisense, Hisense U7H. Saiz 55-inci dan 65-inci boleh didapati dalam siri ini, dan masing-masing berharga RM3,999 dan RM4,999.

“Kami berbangga memperkenalkan satu lagi siri TV yang direka untuk memberikan kualiti tontonan yang unggul dengan pelbagai ciri penambah visual. Rakyat Malaysia boleh yakin bahawa siri ini akan dilengkapi dengan ciri-ciri untuk memberikan kemudahan dan keselesaan sepenuhnya sambil menonton perlawanan sukan kegemaran anda,” Encik Derek Jin Pengarah Urusan Hisense Malaysia.

Kualiti visual TV adalah penting, melebihi reka bentuk dan fungsi pintarnya. Hasilnya, siri Hisense ULED TV U7H menghasilkan gambar yang sangat baik kerana ia menggunakan teknologi Quantum Dot, yang menggunakan nanopartikel untuk meningkatkan panel LED ke tahap maksimum dan menghasilkan warna yang tepat, bersih dan bersemangat. Apabila terdedah kepada cahaya, warna yang dilihat tidak diubah; sebaliknya, ia menjadi bercahaya.

Peredupan Tempatan Tatasusunan Penuh disepadukan ke dalam siri Hisense ULED TV U7H untuk mengelakkan gangguan pelbagai zon paparan. Ciri ini menganalisis visual video dan meredupkan lokasi yang diperlukan dengan betul dengan LED untuk memberikan pengalaman tontonan yang unggul dengan kawalan cahaya dan kontras yang sempurna.

Siri ULED TV U7H Hisense menggunakan Teknologi Pengurangan Bunyi 3D dan Gerakan Ultra 120Hz, yang termasuk teknologi MEMC untuk tontonan yang dipertingkatkan. Fungsi ini mengurangkan ketinggalan input dan meningkatkan kestabilan visual, menghasilkan gerakan jelas yang luar biasa walaupun dalam adegan bergerak pantas—sesuai untuk merakam bahan sukan dan aksi.

Selain itu, siri Hisense ULED TV U7H mempunyai HDR10+, yang mengoptimumkan pengalaman tontonan dengan melaraskan imej kepada pencahayaan ambien. HDR10+ termasuk penderia yang melaraskan kecerahan dan kontras imej secara automatik untuk tontonan yang jelas apabila pencahayaan dalam bilik berubah.

Melampaui Pendengaran Biasa

Siri Hisense ULED TV U7H terkenal dengan kualiti visualnya yang luar biasa, tetapi ia juga mempunyai Dolby Atmos, yang meningkatkan kualiti bunyi kepada tahap kedalaman dan kejelasan yang tidak pernah didengari sebelum ini. Pelbagai bunyi disokong oleh Dolby Atmos, yang diletakkan dengan tepat dalam ruang tiga dimensi di atas dan di sekeliling. Apabila menonton kandungan, ini menghasilkan pengalaman sinematik dengan bunyi yang realistik dan seperti hidup.

Ciri Pintar

Game Mode Pro dengan VRR malar, mod kependaman rendah auto (ALLM) dan HDMI 2.1 ialah satu lagi ciri siri ULED TV U7H Hisense. Mod ini meminimumkan ketinggalan input, kegelisahan dan koyakan untuk membantu anda kekal mendahului persaingan dan memenangi lebih banyak permainan. Siri Hisense ULED TV U7H akan memasuki mod permainan serta-merta apabila disambungkan ke peranti permainan, memberikan pengalaman permainan terbaik yang mungkin dengan gangguan paling sedikit semasa bermain.

Dengan siri Hisense ULED TV U7H, pengecaman pertuturan turut digabungkan dengan Alat Jauh Pertuturan yang anggun yang mempunyai mikrofon dan butang Bluetooth yang bersambung ke TV, menjadikannya pantas dan mudah untuk mencari kandungan. Menggunakan alat kawalan jauh satu sentuhan suara, kandungan boleh dicari dengan pantas dan ringkas.

Pelanggan boleh sentiasa melayari https://www.hisense.com.my/dealers-locations/ untuk mengetahui lebih lanjut tentang tempat untuk mendapatkan barangan yang disebutkan di atas. Lawati Hisense Malaysia dan ikuti @HisenseMalaysia di Facebook, YouTube dan media sosial lain untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua produk mewah yang ditawarkan oleh perniagaan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button