Berita

ALAMI KERIANGAN DAN KESERONOKAN ERA JURASSIC DENGAN JURASSIC DINOSAUR ADVENTURE PARK: INTERACTIVE INDOOR PLAYGROUND

Buat pertama kali di Malaysia, Jurassic Dinosaur Adventure Park tersedia untuk orang ramai dan direka khusus untuk kanak-kanak merasai pengalaman taman permainan interaktif dalaman dengan beberapa spesies dinosaur prasejarah.

Kanak-kanak suka dinosaur, yang merupakan makhluk mesra yang ditunjukkan secara eksklusif dalam kesusasteraan dan filem. Untuk mengangkut pelancong ke era Jurassic, Taman Pengembaraan Dinosaur Jurassic telah dibawa ke Malaysia oleh KKday, platform pengalaman pelancongan Asia yang terkenal.

Taman tema ini mempunyai pelbagai dinosaur animatronik bersaiz hidup yang boleh bergerak dan mencipta bunyi yang menakjubkan sambil menggambarkan kehidupan dalam persekitaran semula jadi mereka. Gambar dengan dinosaur ini juga dibenarkan untuk pelawat.

Taman Kembara Dinosaur Jurassic, yang dibuka kepada pelawat dari semua peringkat umur dan terletak di Pavilion Bukit Jalil, dibuka sehingga 31 Ogos 2022. Matlamat utama taman tema ini adalah untuk memberi tempat kepada kanak-kanak untuk mengetahui lebih lanjut tentang makhluk purba ini sambil melibatkan diri dalam pelbagai permainan dan sukan yang menghiburkan.

Tujuan taman tema ini adalah untuk mengejutkan tetamu dengan menumpukan perhatian, emosi dan tumpuan mereka. Kanak-kanak akan teruja dengan pengalaman itu kerana ia juga dilengkapi dengan trampolin, permainan, peralatan menunggang, pelbagai pameran dinosaur dan kemudahan lain.

Tarikan ini pasti membuatkan anda dan kanak-kanak terhibur:

 1. Hutan Pra-sejarah
 2. Berinteraksi dengan Dinosaur yang seolah-olah bernyawa!
 3. Tunggang dinosaur kegemaran anda
 4. Keretapi Express Dino
 5. Gelongsor Gunung Berapi
 6. Lava Trampoline
 7. Ruang Permainan Menggali Tulang Dinosaur
 8. Permainan Menembak Dino Hunting
 9. Istana Belon Udara Dino Jungle.
 10. Ball Pit Interaktif
 11. Gaung Teka Teki Binaan
 12. Interactive Fun Slide.

Satu-satunya sumber untuk tiket Jurassic Dinosaur – Adventure Park Interactive Indoor Playground ialah KKday. Tiket masuk boleh dibeli dengan melayari https://kkday.me/dinogcma.

Hanya di Pavilion Bukit Jalil, Lot 5.85.00, Tingkat 5, Zon Jingga, anda boleh menemui taman permainan dalaman interaktif Jurassic Dinosaur – Adventure Park. Taman permainan akan dibuka dari 1 Jun hingga 31 Ogos 2022. Waktu hari bekerja dan hujung minggu untuk taman adalah berbeza. Pada hari bekerja, ia dibuka dari 10 pagi hingga 8.30 malam, dengan pas satu hari; pada hari Ahad, ia dibuka dari 10 pagi hingga 9 malam, dengan enam sesi, setiap satu dengan 100 minit untuk bermain.

Gunakan kod diskaun DINO8 untuk menerima diskaun 50% pada tiket Ahad (RM55) dan Hujung Minggu (RM60) pada 8 dan 9 Ogos. Pada hari Ahad, tetamu boleh menggunakan kod promosi DINO50 untuk menerima diskaun 50% pada Pas 1 Hari dengan pembelian minimum 4 tiket. Berkuat kuasa serta-merta sehingga 31 Ogos 2022. Untuk memanfaatkan diskaun ini dan merasai pengalaman Jurassic yang hebat, tempah tiket anda lebih awal. Tiket boleh digunakan segera atau pada hari lain.

Tiket adalah baik sehingga 31 Ogos 2022. Sila layari https://kkday.me/dinogcma untuk membuat pembelian.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button