Berita

AEON One Utama Mempromosi Produk Innercasual Jenama ATHLEISURE, iC X Tribe Boxing – Jom Kita Bershadow Boxing!

iC x Tribe Boxing

 

Aeon Bandar Utama mempromosikan di bahagian Sukan. Untuk Keselesaan pengguna. AEON akhirnya mengumumkan ketibaan innercasual atau ringkasanya, ic di Malaysia. Untuk makluman, innerCasual merupakan rangkaian pakaian sukan berfesyen santai atau bahasa Inggerisnya ‘athleisure’ yang baru sahaja dilancarkan dalam bulan Jun yang lalu. innerCasual adalah rangkaian fesyen daripada AEON Jepun yang akhirnya dibuka di cawangan-cawangan AEON Malaysia.

 

Lebih menarik lagi, innerCasual menjanjikan rekaan yang berkualiti tinggi serta berkemampanan sesuai untuk semua saiz dan usia, tak lupa juga dengan harga yang mampu milik untuk semua orang. Rangkaian fesyen innercasual memperkenalkan 3 jenis gaya yang berbeza: ActiveWear (fun and fuctional), PeaceFit (rekaan berteknologi memperkasakan gaya hidup) dan Sustainable (rangkain fesyen kolaborasi bersama pereka fesyen British dan aktivis , Katherin Hamnett).

 

Untuk memulakan kerjasama pertamanya dengan iC, AEON telah memilih TRIBE BOXING STUDIO dengan teliti, sebuah gim butik komuniti yang terkenal dengan kickboxing kumpulannya kepada muzik pam yang bertenaga. Innercasual, atau iC, menjanjikan kualiti terbaik pada harga terbaik mengikut jadual yang merangkumi saiz dan umur – semuanya masih boleh diakses dan mesra bajet untuk mematuhi mantra yang bernilai baik setiap hari.

 

Jenama itu berhasrat untuk menyasarkan Malaysia dengan memperkenalkan tiga gaya yang berbeza: ActiveWear yang menyeronokkan dan berfungsi; teknologi yang menarik untuk meningkatkan gaya hidup PeaceFit; dan rangkaian fesyen Lestari dengan kerjasama pereka dan aktivis British Katherine Hamnett, perintis dalam fesyen beretika.

 

Koleksi AEON athleisure ini menggunakan kapas organik yang ditanam di ladang tanpa menggunakan racun perosak atau baja kimia dan dijanjikan ringan dan selesa untuk bergerak bebas. Tambahan pula, reka bentuk innerCasual dapat menyerap peluh dengan baik dan cepat kering, serta anti-bau, anti-bakteria dan pelindung UV. Jenama ini dibuat dengan empat fungsi reka bentuk iaitu ‘functionality, estetic, sustainability, and affordability’, ia sesuai digayakan oleh semua lapisan masyarakat sama ada untuk aktiviti lasak atau santai.

 

Pembelian yang lebih daripada RM150 layak untuk ‘berbelanja, berputar, dan menang’ untuk memenangi hadiah misteri atau yang ‘terbaik’ jika putaran anda mendarat di ruang ‘innercasual’, di mana anda boleh mendapatkan mana-mana produk iC di bawah RM100 secara percuma.

 

Mesej pada banyak cetakan tee dalaman kasual iC yang merangkumi keinginan dan semangat Katherine Hamnett untuk melindungi bumi dan alam sekitar yang memupuknya ialah SAVING THE PLANET. Setiap item dalam koleksi diperbuat daripada fabrik mesra alam, seperti kapas organik yang ditanam di ladang tanpa menggunakan racun perosak atau baja kimia. Satu lagi komitmen teguh Katherine terhadap koleksi ini ialah kebolehpakaian yang panjang dan berulang.

 

Salah satu ciri iC yang paling ketara ialah keselesaan segera daripada bahan sutera yang lembut dan mentega, yang selesa dan selesa apabila dipakai sambil memberikan keyakinan dengan penyerapan peluh terbina dalam dan keupayaan pengeringan yang cepat. IC adalah anti-bau, anti-bakteria dan dilindungi UV, selain diperbuat daripada bahan yang boleh diregangkan dan ringan yang membolehkan pergerakan.

inner casual for everyday wear

 

iC ialah kedai pakaian dalam, pakaian aktif, dan pakaian kasual yang berfungsi AEON. iC komited sepenuhnya untuk membangunkan produk yang seselesa mungkin untuk gaya hidup harian pelanggan dengan mendengar secara aktif dan mengutamakan suara pelanggan. iC menawarkan produk kos rendah, berkualiti tinggi yang berfungsi, tahan lama dan sesuai untuk semua peringkat umur dan saiz. 5 jenama untuk iC, PEACE FIT, ACTIVEWEAR, KATHARINE HAMNETT, MIRAI BEAUTY, dan COTTON ORGANIK menekankan kefungsian, keselesaan dan kemampanan untuk pemakaian harian.

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button