Berita

AEON MELANCARKAN Innercasual JENAMA ATHLEISURE, IC YANG MENAMPILKAN TEKNOLOGI FABRIK JEPUN UNTUK KESELESAAN UNGGUL

Aktiviti ini secara amnya telah berkembang menjadi cara hidup, dan selepas mendapat populariti di negara lain, AEON secara rasmi mengumumkan pengenalan innercasual, atau iC, di Malaysia. Sebagai sebahagian daripada pengenalan perkongsian pertamanya dengan IC, AEON telah memilih TRIBE BOXING STUDIO dengan teliti, sebuah gim butik tempatan yang terkenal dengan kickboxing kumpulan untuk muzik pam yang bersemangat.

Untuk menegakkan konsep nilai cemerlang setiap hari, innercasual atau ic menjamin kualiti tertinggi dengan agenda kemampanan tinggi yang merangkumi semua saiz dan umur termasuk. Syarikat itu mahu memulakan pergerakan di Malaysia dengan memperkenalkan tiga gaya berbeza: teknologi menarik untuk meningkatkan gaya hidup PeaceFit, ActiveWear yang menyeronokkan dan praktikal, dan rangkaian pakaian Lestari yang dicipta dengan kerjasama pereka dan aktivis British terkenal Katherine Hamnett, perintis dalam etika fesyen.

Banyak baju iC mempunyai slogan yang merangkumi cita-cita dan semangat Katharine Hamnett untuk memelihara dunia dan ekosistem yang mengekalkannya “SAVING THE PLANET.” Setiap helaian dalam koleksi diperbuat daripada kapas organik yang diusahakan di ladang tanpa menggunakan racun perosak atau baja kimia. Satu lagi komitmen kuat yang dibuat oleh Katharine terhadap koleksi ini ialah kebolehpakaian dalam tempoh masa yang panjang.

Hadir untuk melancarkan jenama itu, Timbalan Pengarah Urusan AEON, Naoya Okada teruja, “innercasual adalah tentang keselesaan sambil memilih untuk menjadi serba boleh dan fleksibel dalam cara hidup kita jadi keputusan untuk memastikan jenama itu dibawa ke Malaysia pastinya satu keputusan yang baik sesuai dengan strategi gaya hidup kami.”

Salah satu ciri menonjol iC ialah keselesaan awal bahan sutera lembut, yang mempunyai ciri-ciri seperti kelicinan atau kemewahan dan selesa dan selesa apabila dipakai sambil meningkatkan keyakinan dengan fungsi penyerapan peluh terbina dalam dan keupayaan pengeringan pantas. IC terdiri daripada bahan yang fleksibel dan ringan yang menggalakkan mobiliti dan pelindung UV selain anti-bau, anti-bakteria dan ringan.

Menandai pelancaran iC bersama komuniti peminat kecergasan, TRIBE Boxing Studio, Low Ngai Yuen, Ketua Pegawai Barangan dan Pemasaran menambah, “Kami menemui rakan kongsi komuniti dalam TRIBE yang memperjuangkan nilai yang sama – secara aktif mengutamakan kecergasan sambil memperkasakan gaya sendiri. Kami memanggilnya gaya cergas di AEON. Walau apa pun siluet atau jenis badan anda, iC adalah tentang menyokong anda 4 arah: kefungsian, estetik, kemampanan dan keterjangkauan. Sebagai hidangan untuk AEON Members Plus, kami menjemput mereka untuk merasai pengalaman kelas tinju berkumpulan yang sangat dicari di sini di TRIBE pada hujung minggu. Kepada komuniti TRIBE, AEON diilhamkan untuk melakukan lebih banyak lagi kerana anda dan kami pastinya amat berbesar hati untuk mengumumkan kerjasama holistik lain dengan akses penuh untuk menjalani kehidupan yang sihat daripada pelbagai pilihan makanan dan minuman untuk meningkatkan tenaga dan menguatkan badan.”

Tambahan yang menarik untuk datang ialah gaun perkahwinan mampu milik dan pelbagai saiz yang luas untuk membina almari pakaian percutian anda! Innercasual, atau ringkasnya ic, telah diperkenalkan sempena Pratonton Fesyen AEON yang pertama, AFP untuk Julai hingga Oktober 2022!

Inisiatif ini adalah selaras dengan usaha AEON untuk menyokong Matlamat Pembangunan Lestari PBB 8 dan 15, yang memberi tumpuan kepada menggalakkan masyarakat yang aman dan inklusif untuk pembangunan mampan, memastikan akses kepada keadilan untuk semua orang, dan membangunkan institusi yang kukuh, inklusif dan bertanggungjawab. untuk semua orang. Sebagai tambahan kepada penarafan, melindungi, memulihkan dan mempromosikan penggunaan ekosistem daratan yang mampan

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button